Libnet.ro
UNICEF

07:00

Alimentele care iti prelungesc viata. Ce nu a mancat un barbat in ultimii zeci de ani

Playtech Playtech,
Alimentele care iti prelungesc viata. Ce nu a mancat un barbat in ultimii zeci de ani

Potrivit OMS, speranta medie de viata in zilele noastre este de aproximativ 72 de ani. Trebuie sa stiti ce va poate afecta sanatatea si procesul de imbatranire intr-un mod pozitiv si negativ. Astfel va puteti schimba obiceiurile zilnice. Poate sa nu mai consumati anumite alimente, cum ar fi carnea rosie, asa cum a facut Bernando . continuă pe Playtech

Alimentele care ne scurteaza viata, dar le mancam zi de zi. Ce boli periculoase nasc in corp

Ce alimente ne scruteaza viata? Iata ce trebuie sa nu mai introduci in meniul tau zilnic? Daca mananci anumite alimente zilnic risti sa te imbolnavesti. La ce trebuie sa fii mai atent si cu ce poti sa le inlocuiesti? Ce alimente ne scurteaza viata: nasc boli periculoase O dieta echilibrata, hidratarea si sportul zilnic stau .

Alimentele care tin depresia la distanta si te satura. Asta ar trebui sa manance toti romanii, zilnic

Alimentatia te poate ajuta si in perioade in care starea ta de spirit este extrem de scazuta. Ce ar trebui sa mananci zilnic pentru a tine departe depresia? Poti sa introduci foarte simplu alimentele in meniul tau de zi cu zi. Alimente care iti imbunatatesc considerabil starea de spirit O alimentatie corecta, hidratarea corespunzatoare si .

Alimentele care nu se combina niciodata cu laptele. Ce se intampla daca le mananci impreuna, de fapt

Cat priveste mancarea, la nivel de teorie ar trebui sa mancam cat sa traim, dar alimentatia corecta si delicioasa este insa o arta. Astfel ca nu oricine este capabil sa faca combiatii gustoase si cu atat mai putini sunt cei care fac alegeri sanatoase in dieta lor. Alimentele care nu se combina niciodata cu laptele .

Alimentele care nu trebuie consumate inainte sa dormim. Ce probleme vom avea

O serie de alimente ce trebuie evitate inainte de culcare. Toata lumea stie ca nu este bine sa consume cafea inainte de a merge la culcare daca vrea sa doarma linistita. insa, mai sunt si alte alimente sau bauturi care ar trebui evitate la masa de seara daca nu vrei sa te trezesti in toiul .

Selfie de nota 10: telefonul cu care iti faci cel mai bun autoportret, conform expertilor

In cazul in care iti cumperi un smartphone doar pentru selfie-uri care sa faca valuri pe Instagram sau Facebook, cei de la DxOMark au recomandare fara repros. in ultimul an sau doi, cei de.

Ce se intampla in corpul tau daca nu mananci 7 zile. Pericolul la care iti expui organele

Postul negru este folosesc de mult timp si din mai multe motive. Exista cei care il abordeaza pentru a slabi, ca metoda de detoxifiere a corpului si din motive religioase, dar si multe alte motive personale. Ce se intampla in corpul tau in perioadele in care mancarea lipseste. E rau? E bine? Pericolul la care .

VIDEO Cum va arata noul Spital Marie Curie, pe care Asociatia Daruieste Viata il va reconstrui integral: Ducem mai departe nebunia noastra

Asociatia Daruieste Viata, care a anuntat astazi ca a terminat de ridicat primul spital pentru copii bolnavi de cancer din Romania, la 2 ani de la turnarea fundatiei, va reconstrui integral, tot din donatii si sponsorizari, si Spitalul de Copii Marie Curie. Practic, spitalul pentru copii bolnavi de cancer, a carui cladire este deja ridicata, va fi extins prin adaugarea unei noi cladiri, de aproximativ aceeasi suprafata si capacitate, unde vor fi mutate celelalte specializari din Spitalul de Copii Marie Curie. Actuala cladire a Spitalului Marie Curie va fi renovata si transformata in spatii de cazare pentru parinti, cu sali de studiu, cantina sau sali de curs. Daruieste Viata lanseaza un nou apel de strangere de fonduri pentru NoiFacemUnSpital - reconstructia integrala a Spitalului Marie Curie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )