Libnet.ro
UNICEF

21:15

Alte patru persoane au murit din cauza gripei. Numarul deceselor a ajuns la 135

Adevărul Adevărul,
Alte patru persoane au murit din cauza gripei. Numarul deceselor a ajuns la 135

Alte patru persoane au murit din cauza gripei, fiind vorba despre doua femei si doi barbati, din judetele Giurgiu, Mures, Sibiu si Braila, anunta Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile CNSCBT). Numarul deceselor ajunge astfel la 135. continuă pe Adevărul

INSP: Inca un deces din cauza gripei, numarul total a ajuns la 128 de persoane

Inca o persoana a murit din cauza gripei, numarul celor decedati, in acest sezon, ajungand la 128 de persoane.

inca un deces din cauza gripei. Numarul total a ajuns la 128 de persoane

Inca o persoana a murit din cauza gripei, numarul celor decedati, in acest sezon, ajungand la 128 de persoane. Potrivit ultimei informari facute publice sambata de Centrul National de Supraveghere ?.

DSP face ancheta epidemiologica la Institutul Marius Nasta, unde doi pacienti au murit din cauza infectiilor spitalicesti

Directia de Sanatate Publica Bucuresti a demarat o ancheta epidemiologica la Institutul National de Pneumftiziologie Marius Nasta din Capitala, unde doi pacienti au murit, saptamana trecuta, din cauza infectiilor spitalicesti. Potrivit Ministerului Sanatatii, ancheta DSP a inceput in seara de 9 februarie, imediat dupa ce managerul Institutului a anuntat reprezentantii DSP despre identificarea unor cazuri de pacienti cu infectii nososcomiale in sectia de Terapie Intensiva a unitatii sanitare.

Numarul deceselor produse de gripa a ajuns la 131

131 de persoane au murit din cauza gripei in acest sezon, potrivit celor mai recente date furnizate de Institutul National de Sanatate Publica, ultimele trei decese fiind confirmate in cursul zilei de luni.

Gripa continua sa faca victime in Romania! Bilantul a ajuns la 127 morti

Inca trei persoane au murit din cauza gripei, numarul celor decedati, in acest sezon, ajungand la 127 de persoane. Potrivit ultimei informari facute publice vineri de Centrul National de Supraveghere si.

Numarul victimelor gripei, in continua crestere: Bilantul deceselor a ajuns la 135

Inca patru persoane au murit din cauza gripei, informeaza Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile. Astfel, bilantul deceselor a ajuns la 135. Ultimele victime dunt doua femei.

Gripa continua sa faca victime in Romania! Bilantul a ajuns la 135 de morti

Inca patru persoane au murit din cauza gripei. Este vorba despre doua femei si doi barbati, din judetele Giurgiu, Mures, Sibiu si Braila, anunta Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor.

A intrat in coma din cauza unei migrene. Dupa patru zile, cand s-a trezit, tanara a aflat de la medici o veste socanta

O tanara de doar 18 ani din Oldham, Marea Britanie, a intrat in coma din cauza unei migrene. Peste patru zile, cand s-a trezit din coma, a aflat o veste socanta. Ebony Stevenson a aflat de la medici.

VIDEO Patru persoane, retinute pentru trafic de droguri in cantitati deosebit de mari

O grupare infractionala, specializata in preparareasi comercializarea drogurilor de tip PVP, a fost destructurata in urma unor ample actiuni intreprinsede catre oamenii legii. Patru persoane au fost arestate preventiv pentru 30 de zile.

Proiectul avionului rusesc MC-21, amnat cu un an din cauza sanctiunilor americane

Lansarea productiei avionului mediu-curier MC-21, proiect major pentru industria aeronautica ruseasca, a fost amanata cu un an din cauza sanctiunilor americane, a declarat luni seful conglomeratului industrial si militar Rostec, citat de AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )