Libnet.ro
UNICEF

14:00

Proiectul avionului rusesc MC-21, amnat cu un an din cauza sanctiunilor americane

Hotnews Hotnews,
 Proiectul avionului rusesc MC-21, amnat cu un an din cauza sanctiunilor americane

Lansarea productiei avionului mediu-curier MC-21, proiect major pentru industria aeronautica ruseasca, a fost amanata cu un an din cauza sanctiunilor americane, a declarat luni seful conglomeratului industrial si militar Rostec, citat de AFP. continuă pe Hotnews

Serghei Lavrov: Puterile europene pierd miliarde de dolari din cauza sanctiunilor impuse Rusiei

Ministrul rus de Externe Serghei Lavrov a declarat in cadrul Conferintei de Securitate de la Munchen ca Uniunea Europeana nu reuseste sa ofere prosperitate si securitate pentru tarile membre deoarece isi consuma energia in disputa cu Rusia, pentru a satisface Statele Unite, relateaza Russia Today, citata de Mediafax.

A intrat in coma din cauza unei migrene. Dupa patru zile, cand s-a trezit, tanara a aflat de la medici o veste socanta

O tanara de doar 18 ani din Oldham, Marea Britanie, a intrat in coma din cauza unei migrene. Peste patru zile, cand s-a trezit din coma, a aflat o veste socanta. Ebony Stevenson a aflat de la medici.

Panica in aceasta dimineata in judetul Brasov. Carambol din cauza cetii. Cinci masini au fost distruse!

Accident in lant in aceasta dimineata in judetul Brasov. Cinci autoturisme au fost implicate intr-un carambol din cauza cetii. A fost cod galben de ceata si polei in aceasta dimineata, iar.

DSP face ancheta epidemiologica la Institutul Marius Nasta, unde doi pacienti au murit din cauza infectiilor spitalicesti

Directia de Sanatate Publica Bucuresti a demarat o ancheta epidemiologica la Institutul National de Pneumftiziologie Marius Nasta din Capitala, unde doi pacienti au murit, saptamana trecuta, din cauza infectiilor spitalicesti. Potrivit Ministerului Sanatatii, ancheta DSP a inceput in seara de 9 februarie, imediat dupa ce managerul Institutului a anuntat reprezentantii DSP despre identificarea unor cazuri de pacienti cu infectii nososcomiale in sectia de Terapie Intensiva a unitatii sanitare.

INSP: Inca un deces din cauza gripei, numarul total a ajuns la 128 de persoane

Inca o persoana a murit din cauza gripei, numarul celor decedati, in acest sezon, ajungand la 128 de persoane.

inca un deces din cauza gripei. Numarul total a ajuns la 128 de persoane

Inca o persoana a murit din cauza gripei, numarul celor decedati, in acest sezon, ajungand la 128 de persoane. Potrivit ultimei informari facute publice sambata de Centrul National de Supraveghere ?.

Circulatie intrerupta pe A1, din cauza unui autovehicul in flacari

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romaneinformeaza ca circulatia rutiera a fost intrerupta pe sensul Bucuresti catre Pitesti al Autostrazii A1, la kilometrul 26, in zona.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2658 seconds )