Libnet.ro
UNICEF

00:07

Analiza. Noi probleme pentru Donald Trump. Este suspectat ca a ascuns informatii despre intalnirile cu Vladimir Putin. Ce-i pregateste Congresul ?

Adevărul Adevărul,
Analiza. Noi probleme pentru Donald Trump. Este suspectat ca a ascuns informatii despre intalnirile cu Vladimir Putin. Ce-i pregateste Congresul ?

Presedintele american, Donald Trump, ar fi ascuns informatii legate de intalnirile cu omologul sau rus, Vladimir Putin. Ziarul The Washington Post scrie ca nu exista inscrisuri detaliate ale celor cinci intrevederi pe care seful Casei Albe le-a avut cu liderul de la Kremlin. continuă pe Adevărul

Donald Trump, vizat de o ancheta FBI. De ce este suspectat presedintele american

Biroul Federal pentru Investigatii FBI) a lansat o ancheta pentru a verifica daca presedintele Donald Trump ar actiona in numele Rusiei impotriva intereselor Statelor Unite, afirma surse citate de cotidianul.

Nou atac dur al lui Donald Trump la adresa fostului sef FBI: Un mincinos, un adevarat gunoi si un copoi veros

Donald Trump l-a atacat extrem de dur pe fostul director al FBI James Comey calificandu-l mincinos, un adevarat gunoi, un copoi veros. Liderul de la Casa Alba a reactionat astfel intr-o serie de postari pe twitter dupa ce New York Times a relatat sambata ca FBI a deschis in 2017 o ancheta pentru a stabili daca el lucra in favoarea Rusiei.

Donald Trump a vizitat granita SUA-Mexic, amenintnd cu decretarea starii de urgenta nationala

Presedintele Donald Trump a vizitat joi granita SUA-Mexic pentru a evidentia pericolele reprezentate de traficul de droguri, contrabanda cu oameni si imigratia ilegala, si a amenintat ca va decreta starea de urgenta pentru a putea finanta constructia zidului de la frontiera, scrie Associated Press, citata de Mediafax.

Donald Trump neaga ce a afirmat de nenumarate ori in campanie: N-am vrut niciodata sa spun ca Mexicul va scrie un cec pentru zidul de la granita

Presedintele american Donald Trump a afirmat, joi, ca niciodata nu a intentionat sa spuna ca Mexicul va scrie literalmente un cec pentru Statele Unite pentru a plati pentru zidul de la frontiera, dar a.

Fiul cel mare al presedintelui SUA a starnit un scandal urias peste ocean! Donald Trump Jr: Stiti de ce va simtiti bine la gradina zoologica? Pentru ca zidurile functioneaza

Donald Trump Jr. a comparat zidul propus de tatal sau pentru granita dintre Statele Unite ale Americii si Mexic cu gardurile de protectie de la gradina zoologica, pornind o adevarata avalansa de critici din pa.

IN 7 FEBRUARIE: Fostul avocat a lui Donald Trump - audiat in Congres

Fostul avocat personal al lui Donald Trump, Michael Cohen, urmeaza sa fie audiat, pe 7 februarie, in Comisia de Control.

Donald Trump, decizie importanta: Nu voi merge

Presedintele american Donald Trump a declarat joi ca nu va participa la Forumul economic mondial de la Davos, care va avea loc intre 21 si 25 ianuarie, daca paralizia partiala actuala shutdown) a.

Previziuni 2019: Anul nou vine cu noi provocari pentru jucatorii din piata farmaceutica din Romania

Anul 2019 vine cu noi provocari pentru jucatorii din piata farmaceutica din Romania. De la inceputul anului se fac schimbari referitor la preturile la medicamentele din Canamed, producatorii de medicamente asteapta o decizie privind modificarea taxei.

AUTORITATI DE REGLEMENTARE: UE - noi reguli pentru riscurile consumatorilor de riscurile criptomonedelor

Uniunea Europeana ar putea avea nevoie de noi reguli pentru protejarea consumatorilor de riscurile provocate de criptomonede.

AUTORITATI DE REGLEMENTARE: UE are nevoie de noi reguli pentru protejarea consumatorului

Uniunea Europeana ar putea avea nevoie de noi reguli pentru protejarea consumatorilor de riscurile provocate de criptomonede.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )