Libnet.ro
UNICEF

01:05

IN 7 FEBRUARIE: Fostul avocat a lui Donald Trump - audiat in Congres

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN 7 FEBRUARIE: Fostul avocat a lui Donald Trump - audiat in Congres

Fostul avocat personal al lui Donald Trump, Michael Cohen, urmeaza sa fie audiat, pe 7 februarie, in Comisia de Control. continuă pe Ziarul Bursa

Fostul avocat al lui Trump va depune marturie in Camera Reprezentantilor, intrata sub controlul democratilor

Fostul avocat personal al lui Donald Trump Michael Cohen urmeaza sa fie audiat, la 7 februarie, in Comisia de Control si Reforma Guvernului din cadrul Camerei Reprezentantilor, a anuntat presedintele acesteia, relateaza AFP.

Donald Trump a vizitat granita SUA-Mexic, amenintnd cu decretarea starii de urgenta nationala

Presedintele Donald Trump a vizitat joi granita SUA-Mexic pentru a evidentia pericolele reprezentate de traficul de droguri, contrabanda cu oameni si imigratia ilegala, si a amenintat ca va decreta starea de urgenta pentru a putea finanta constructia zidului de la frontiera, scrie Associated Press, citata de Mediafax.

Donald Trump neaga ce a afirmat de nenumarate ori in campanie: N-am vrut niciodata sa spun ca Mexicul va scrie un cec pentru zidul de la granita

Presedintele american Donald Trump a afirmat, joi, ca niciodata nu a intentionat sa spuna ca Mexicul va scrie literalmente un cec pentru Statele Unite pentru a plati pentru zidul de la frontiera, dar a.

Donald Trump, decizie importanta: Nu voi merge

Presedintele american Donald Trump a declarat joi ca nu va participa la Forumul economic mondial de la Davos, care va avea loc intre 21 si 25 ianuarie, daca paralizia partiala actuala shutdown) a.

Fiul cel mare al presedintelui SUA a starnit un scandal urias peste ocean! Donald Trump Jr: Stiti de ce va simtiti bine la gradina zoologica? Pentru ca zidurile functioneaza

Donald Trump Jr. a comparat zidul propus de tatal sau pentru granita dintre Statele Unite ale Americii si Mexic cu gardurile de protectie de la gradina zoologica, pornind o adevarata avalansa de critici din pa.

Robert De Niro, o noua tirada impotriva lui Donald Trump, pe care l-a comparat cu Hitler si l-a numit bufon

Actorul american Robert De Niro 74 de ani) l-a criticat din nou pe presedintele american Donald Trump 72 de ani), pe care l-a comparat cu dictatorii Hitler si Mussolini.

Discursul momentului: Donald Trump se va adresa natiunii, in a 18-a zi de blocaj partial al administratiei federale! Democratii cer timp egal de emisie

Donald Trump, presedintele Statelor Unite ale Americii, va pleda, marti, in fata cetatenilor americani, intr-un moment de prime-time, ca situatia critica de la granita cu Mexic poate fi rezolvata doar.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )