Libnet.ro
UNICEF

08:15

Andrei Gheorghe a murit. Cine a fost omul cat tot radioul romanesc

Playtech Playtech,
Andrei Gheorghe a murit. Cine a fost omul cat tot radioul romanesc

Andrei Gheorghe a murit la varsta de 56 de ani. A fost unul dintre cei mai cunoscuti prezentatori de radio si televiziune. Decesul a fost consemnat in seara de 19 martie. Andrei Gheorghe a murit la varsta de 56 de ani, in seara zilei de luni, 19 martie. Acesta a fost gasit decedat in baie, []. continuă pe Playtech

Care a fost marele regret al lui Andrei Gheorghe: Mi-a fost rusine ca nu am murit la Revolutie

Regret ca la Revolutie am fost un papa-lapte, spunea Andrei Gheorghe intr-un interviu pentru adevarul. ro. Mi-a fost rusine ca nu am murit la Revolutie pentru ca am fost un colaborationist al.

Omul de radio si de televiziune Andrei Gheorghe a murit

Jurnalistul Andrei Gheorghe a fost gasit decedat ieri seara, dupa ora 22:00, la domiciliul sau din localitatea Voluntari, informeaza News. ro.

Cateva momente controversate cu Andrei Gheorghe

Cunoscutul jurnalist Andrei Gheorghe a starnit mai mereu valuri in presa romaneasca, fie prin emisiunile realizate, fie prin declaratiile oferite. Probabil, cel mai controversat moment legat de Gheorghe a avut loc in 2003 atunci cand a fost arestat pentru 3 ore fiind acuzat ca este consumator de droguri. Dupa izbucnirea scandalului, Gheorghe a lasat sa se inteleaga ca intreaga poveste a fost lucratura unui potent om de afaceri. Un alt moment care a starnit valva in presa a avut loc in 2017 cand, invitat la postul public de radio, Andrei Gheorghe le-a transmis ascultatorilor postului national sa: Duceti-va dracului in padure, duceti-va in pesteri, violati dinozauri!.

Andrei Gheorghe va fi incinerat sambata la IML

Va puteti lua ramas bun de la Andrei Gheorghe, joi 22 Martie si Vineri 23 Martie, la Galeria Mobius, Str Mendeleev D. nr 2, Sector 1, Bucuresti. Dorinta exprimata in nenumarate ocazii a fost ca la moartea sa fie incinerat. Asadar, incinerarea are loc Sambata 24 martie, la Institutul de Medicina Legala Mina Minovici, ora 10 a. m. , conform unui anunt postat pe pagina de Facebook a jurnalistului.

Trupul neinsufletit al lui Andrei Gheorghe va fi va fi depus joi si vineri la Galeria Mobius, iar sambata va fi incinerat

Trupul neinsufletit al jurnalistului Andrei Gheorghe, care a murit luni, la varsta de 56 de ani, va fi depus joi si vineri la Galeria Mobius din strada Mendeleev D. nr 2, sector 1, Bucuresti. Sambata dimineata, la ora 10. 00, la Institutul de Medicina Legala Mina Minovici, el va fi incinerat, asa cum si-a dorit, conform unui anunt postat pe pagina de Facebook a jurnalistului.

Eram bulibasa! Care a fost primul salariu al lui Andrei Gheorghe

Andrei Gheorghe a murit. Omul de radio si televiziune Andrei Gheorghe a murit la varsta de 56 ani, fiind gasit fara suflare in baie in seara de luni, 19 martie. Primul meu salariu a fost 1. 600 de lei, ai.

Andrei Gheorghe a murit. Singur.

Andrei Gheorghe a murit. Trupul neinsufletit al jurnalistului a fost gasit in baia locuintei sale. Murise cu 12 ore inainte. Singur.

Andrei Gheorghe a murit: Politia va deschide un dosar de moarte suspecta in acest caz

Andrei Gheorghe a fost gasit decedat luni seara in baia locuintei sale. Potrivit primelor informatii, trupul neinsufletit ar fi fost descoperit de o persoana care avea grija de apartament. Politia.

VIDEO Andrei Gheorghe a murit / Cauza mortii: stop cardio-respirator / Politia deschide un dosar de moarte suspecta

Andrei Gheorghe, unul dintre cei mai cunoscuti realizatori radio si TV, a murit, luni seara, la varsta de 56 de ani, in urma unui stop cardio-respirator, au constatat legistii prezenti luni seara la locuinta acestuia. Acesta a fost gasit decedat in baie de catre un apropiat. Conform surselor citate, moartea jurnalistului a avut loc in urma cu aproximativ 12 ore. Politia va deschide in acest caz un dosar de moarte suspecta. Ultimul mesaj postat pe Facebook pe 19 februarie pentru fanii sai: Salutare! M-am intors si sint acelasi, cu aceleasi ocupatii. Voi continua sa trollez demnitari, medici, profesori, popi, ingeri, catedrale. Vezi in text ultima iesire publica, cea mai viralizata emisiune si cel mai controversat moment.

Andrei Gheorghe a murit. Reactia lui Gigi Becali

Andrei Gheorghe a murit. Gigi Becali a avut un schimb de replici cu Andrei Gheorghe in septembrie 2007, iar jurnalistul l-a facut sa taca pe actualul finantator al echipei FCSB. Ce tragedie? Andrei Gheorghe?.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )