Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cateva momente controversate cu Andrei Gheorghe

Hotnews Hotnews,
 Cateva momente controversate cu Andrei Gheorghe

Cunoscutul jurnalist Andrei Gheorghe a starnit mai mereu valuri in presa romaneasca, fie prin emisiunile realizate, fie prin declaratiile oferite. Probabil, cel mai controversat moment legat de Gheorghe a avut loc in 2003 atunci cand a fost arestat pentru 3 ore fiind acuzat ca este consumator de droguri. Dupa izbucnirea scandalului, Gheorghe a lasat sa se inteleaga ca intreaga poveste a fost lucratura unui potent om de afaceri. Un alt moment care a starnit valva in presa a avut loc in 2017 cand, invitat la postul public de radio, Andrei Gheorghe le-a transmis ascultatorilor postului national sa: Duceti-va dracului in padure, duceti-va in pesteri, violati dinozauri!. continuă pe Hotnews

Busu, socat de moartea lui Andrei Gheorghe: Nu era usor sa vorbesti cu el, mereu te

Florin Busuioc a vorbit in direct despre moartea ce a uimit intreaga Romanie. Prezentatorul meteo a spus cateva cuvinte despre Andrei Gheorghe. Nu era usor sa vorbesti cu el, mereu te provoca. Nu puteai sa.

VIDEO Momente controversate si originale marca Andrei Gheorghe: pizza pentru procurorii DNA si bataie in direct

Andrei Gheorghe a starnit frecvent valva in presa romaneasca, fie datorita originalitatii, fie din cauza situatiilor si declaratiilor controversate. Printre cele mai comentate momente se numara arestarea lui sub acuzatia de consum de droguri, colaborarea cu trupa Parazitii, dar si gestul de a oferi procurorilor DNA pizza in semn de multumire.

Trupul neinsufletit al lui Andrei Gheorghe a fost gasit langa toaleta, cu fata in sus! Detalii infioratoare din ancheta

Andrei Gheorghe a murit. Cunoscutul om de radio si televiziune Andrei Gheorghe s-a stins din cauza unui infarct. Luni seara, Andrei Gheorghe a fost gasit fara suflare in baie, de catre ingrijitorul casei.

Ce arata primele verificari in cazul mortii jurnalistului Andrei Gheorghe

Andrei Gheorghe a murit. Cunoscutul om de radio si televiziune Andrei Gheorghe s-a stins din cauza unui infarct. Luni seara, Andrei Gheorghe a fost gasit fara suflare in baie, de catre ingrijitorul casei.

CUTREMURATOR! Andrei Gheorghe si-a presimtit MOARTEA: Oricum, NU APUC 60 de ani

Cunoscutul jurnalist Andrei Gheorghe a fost gasit luni seara fara suflare in propria locuinta. in urma cu doi ani, realizatorul de emisiuni TV si radio a oferit un interviu inedit pe platforma.

Ce povestesc cei care l-au cunoscut pe Andrei Gheorghe: I-am admirat, odata, la incheietura mainii, un ceas dreptunghiular, ingust. L-a scos in graba si mi l-a intins...Ti-l dau tie!

De ieri seara, din momentul in care s-a dus vestea ca Andrei Gheorghe a murit, Facebook a fost inundat de postari legate de cel care a fost unul dintre cei mai admirati realizatori de radio si televiziune. Pe pagina sa personala curg mesaje din partea celor care l-au cunoscut in viata reala sau virtuala, a celor care l-au considerat prieten sau a celor care l-au considerat, pur si simplu, un model. Multi dintre ei, mai ales fosti colegi, povestesc momente inedite petrecute cu el, iar altii, simpli fani, isi amintesc ca Midnight Killer a fost emisiunea care le-a influentat adolescenta. Vezi in text o selectie de comentarii din partea celor care, intr-un fel sau altul, l-au simtit pe Andrei Gheorghe in viata lor.

Andrei Gheorghe le-a dus pizza procurorilor DNA, in 2015 (VIDEO)

Andrei Gheorghe a murit, luni, la varsta de 56 de ani. Unul dintre numeroasele momente in care s-a facut remarcat a fost cel in care a mers la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, pentru a le da pizza.

Mesajul aparut in urma cu cateva minute pe pagina de Facebook a lui Andrei Gheorghe: Salutare Natiune

Andrei Gheorghe a murit, pe 19 martie 2018. Fostul prezentator si realizator de televiziune si radio din Romania avea 56 de ani. Acesta a fost gasit fara suflare in baia casei sale din Pipera dupa 12 ore de cand.

Amintiri cu si despre Andrei Gheorghe: Un baiat pe care l-au ascultat foarte multi. Dar un om pe care nu l-au inteles decat cativa

Sincer, nemilor, caustic, arogant, pragmatic, cinic, exploziv, imprevizibil, curios, rebel, noncoformist, loial, memorabil, hulit de multi, iubit de multi, vocea FM-ului romanesc, acestea sunt doar cateva dintre cuvintele scrise in dreptul numelui Andrei Gheorghe de prieteni, colegi si admiratori.

Gafa la Antena Stars: Andrei Gheorghe, confundat cu un personaj din Breaking Bad VIDEO

In emisiunea Star Matinal, de la Antena Stars, prezentata de Natalia Mateut si Razvan Botezatu, a rulat timp de cateva minute un colaj cu fotografii de-ale regretatului Andrei Gheorghe, iar printre imagini s-a regasit si una cu un personaj din serialul de succes Breaking Bad.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )