Libnet.ro
UNICEF

08:15

Animalele marine care ar putea furniza o solutie pentru vaccin

Playtech Playtech,
Animalele marine care ar putea furniza o solutie pentru vaccin

In fiecare primavara, sute de mii de crabi potcoava se plimba pe plajele de pe Coasta de Est a SUA pentru a-si depune ouale. Pentru pasarile flamande, este un ospat, iar pentru. continuă pe Playtech

Horoscopul dragostei. Care este barbatul perfect pentru fiecare femeie, in functie de zodie

Astrele vin cu noi indicatii pentru nativii horoscopului. Care este barbatul perfect in functie de zodia lui? Iata cu cine esti compatibila cel mai bine si care va fi cel care iti este sortit! Calitatile si interesele lui iti vor face drumul mai usor spre un viitor sigur cu el. Horoscopul dragostei: Barbatul perfect pentru .

Cercetatorii au identificat o potentiala solutie pentru recuperarea auzului

Cercetatorii de la Universitatea din Maryland School of Medicine UMSOM) au realizat un studiu care a determinat rolul critic pe care il joaca o proteina in dezvoltarea celulelor filiforme,.

EXCLUSIV Care este perioada ideala pentru efectuarea vaccinului gripal si cat dureaza imunitatea. Medicii de familie atrag atentia: De regula primim vaccinul foarte tarziu si il facem cand deja epidemia de gripa a inceput

EXCLUSIV Perioada ideala pentru efectuarea vaccinului antigripal, astfel incat sa fim feriti de imbolnavire in sezonul rece, este 1-15 octombrie, considera medicii de familie. Medicul Gheorghe Alexandrescu,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )