Libnet.ro
UNICEF

05:15

ANOFM: Peste 2.000 de locuri de munca, cele mai multe in Spania, la cules de capsuni

Adevărul Adevărul,
ANOFM: Peste 2.000 de locuri de munca, cele mai multe in Spania, la cules de capsuni

Angajatorii din Spatiul Economic European ofera peste 2. 000 de locuri de munca, cele mai multe oferte de angajare fiind in Spania, unde se cauta persoane pentru cules de capsuni, anunta Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). continuă pe Adevărul

ANOFM: 29.500 locuri de munca, vacante la nivel national. in Baragan doar 362 de posturi la dispozitia somerilor

Peste 29. 500 de locuri de munca sunt vacante in intreaga tara, cele mai multe fiind in Bucuresti peste 5. 000), anunta Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). Angajatorii cauta in special muncitori necalificati, lacatusi si lucratori comerciali.

Peste 60% din populatia totala a Romaniei este apta de munca. Unde sunt cele mai multe persoane active si unde sunt cei mai multi someri?

Din cei 19,5 milioane de rezidenti in Romania, 12,4 milioane sunt apti de munca; din acestia, 8,7 milioane sunt activi, iar restul sunt in pregatire profesionala. Domeniile in care activeaza cei mai multi romani sunt industria, agricultura si comertul.

O noua Lege a Dialogului Social. Adrian Dohotaru: Principala schimbare e ca permite mai multe negocieri colective care conduc la cresterea salariilor

Plecand de la faptul ca Romania are printre cele mai tensionate relatii de munca din Uniunea Europeana, posibilitatile angajatilor de a pune bazele unor sindicate in interiorul firmelor fiind extrem de reduse, deputatul indenpendent Adrian Dohotaru a luat decizia de a depune o initiativa legislativa la Parlament, respectiv o noua Lege a Dialogului Social.

VIDEO Cele mai neobisnuite aeroporturi internationale din lume. Locul unde au voie sa aterizeze doar opt piloti

Piste aeriene construite in creierii muntilor, la peste 5. 000 de metri altitudine, unde pot ateriza doar o mana de piloti, sau care inchid circulatia rutiera se numara printre cele mai periculoase din lume.

Noua taxa auto: mai multe variante sunt luate in calcul. Taxa ar putea sa nu intre in vigoare in 2019

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, este in discutii cu ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, pentru a gasi cele mai bune variante pentru noua taxa auto, existand sanse sa fie evitata introducerea acesteia de la inceputul anului viitor.

Cele mai bune filme horror care baga groaza in tine fara artificii inutile

Multe filme horror se bazeaza pe CGI si jump-scare-uri pentru a impresiona audientele. Daca vrei insa cele mai bune filme horror, care sa te tina incordat si sa te sperie fara sa sara.

Consultant in turism: Sezonul estival 2018, unul dintre cele mai bune din ultimii 20 de ani

Sezonul estival 2018 a generat incasari cu pana la 25% mai mari datorita, in principal, voucherelor de vacanta si intensificarii rutelor de zbor intern, dar si intrarii pe piata a unor companii aeriene care conecteaza Europa de mai multe orase din.

2018 are potentialul sa fie al doilea an cu cele mai mari sanctiuni din istorie

2018 are potentialul sa fie al doilea an cu cele mai mari sanctiuni aplicate de Consiliul Concurentei in istoria sa, a anuntat, sambata, presedintele autoritatii, Bogdan Chitritoiu. Prezent la seminarul organizat la Sinaia de institutia pe care o conduce si de Consiliul Patronatelor Bancare din Romania CPBR), acesta a amintit ca, la inceputul anului 2012, Consiliul Concurentei a sanctionat companiile petroliere cu amenzi totale de peste 200 milioane euro.

PAS solicita sa se faca publice mai multe acte despre privatizarea Air Moldova

Partidul Actiune si Solidaritate solicita Ministerului Economiei si Infrastructurii sa faca publice mai multe acte cu privire la procesul de privatizare a companiei aeriene Air Moldova. Joi, 11 octombrie, in cadrul unei conferinte de presa, conducerea PAS a spus ca documentele trebuie publicate pentru a intelege de unde vin datoriile dubioase care au fost folosite drept argument pentru privatizarea companiei, transmite IPN.

Descinderi la huligani care i-au batut pe cei doi jandarmi care au ajuns la spital pe 10 august. Mai multe persoane vor fi duse la audieri

Mai multe descinderi au loc, joi dimineata, la mai multi huligani care i-au batut pe cei doi jandarmi pe data de 10 august 2018, cand a avut loc mitingul diasporei. Persoanele ridicate vor fi duse la audieri la Politia Capitalei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1977 seconds )