Libnet.ro
UNICEF

10:15

Consultant in turism: Sezonul estival 2018, unul dintre cele mai bune din ultimii 20 de ani

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Consultant in turism: Sezonul estival 2018, unul dintre cele mai bune din ultimii 20 de ani

Sezonul estival 2018 a generat incasari cu pana la 25% mai mari datorita, in principal, voucherelor de vacanta si intensificarii rutelor de zbor intern, dar si intrarii pe piata a unor companii aeriene care conecteaza Europa de mai multe orase din. continuă pe Wall-Street Ro

Review George Butunoiu: Unul dintre cele mai asteptate restaurante din Bucuresti

In ianuarie s-a deschis AV8, ultimul restaurant din ansamblul Aviatorilor 8, de la Piata Victoriei. Era si cel mai asteptat din seria de restaurante de acolo, si unul dintre cele mai asteptate de pe piata Bucurestiului, fiindca se stia de mult ca se va.

Patru oameni au vazut-o pe Elodia. Marturia care a pus pe jar anchetatorii intr-unul dintre cele mai grele cazuri de crima din Romania

Cazul disparitiei avocatei Elodia Ghinescu a starnit numeroase controverse mai mult de sapte ani. Anchetatorii au avut un dosar extrem de dificil care s-a finalizat pana la urma cu condamnarea lui Cristian.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Patriarhul Daniel a votat: Participarea la vot este o onoare, un drept si o binecuvantare

Romanii voteaza deja de trei ore la unul dintre cele mai importante referendumuri din istorie. Oamenii sunt chemati la urne sa voteze cu DA sau NU pentru modificarea definitiei familiei in Constitutie. Este un.

A MURIT una dintre cele 221 de femei diagnosticate INCORECT la o cunoscuta clinica internationala

Emma Mhic Mhathuna, una dintre femeile afectate de diagnosticarea gresita la controversa clinica irlandeza CervicalCheck, a murit la varsta de 37 de ani. Mama de cinci copii, aceasta a fost diagnosticata cu.

Indicele ROBOR a crescut astazi, 8 octombrie, pe 6 dintre cele 8 scadente: La cat se situeaza ROBOR la 3 luni

Indicele ROBOR a inregistrat cresteri minore in sedinta de astazi, 8 octombrie, pe 6 dintre cele 8 scadente. Aflati din materialul de mai jos cum s-a situat indicele ROBOR la 3 luni, in functie de care se calculeaza majoritatea dobanzilor la creditele.

Veste teribila pentru una dintre cele mai indragite vedete Antena 1: Din pacate, celebrul Nea Marin...

Celebrul Nea Marin a fost protagonistul unor momente foarte tensionate in emisiunea Poftiti la Nea Marin. intr-una dintre editiile noului sezon, acesta s-a enervat foarte tare pe Liviu Varciu, pe care .

Ce beneficii pentru sanatate are guarana, unul dintre cele mai exotice fructe

Fructele de guarana, un arbore care creste in bazinul Amazonului, in special in Brazilia si Argentina, au multe beneficii pentru sanatate.

Cascada Bigar, unul dintre obiectivele turistice cu care Romania se mandreste, este inconjurata de defrisari masive

Doua organizatii de mediu sustin ca peste 60% din suprafata Parcului National Cheile Nerei Beusnita, in care se afla si Cascada Bigar, desemnata ca una dintre cele mai frumoase din lume, este afectata de taieri, iar pentru acest lucru considera ca de vina sunt Romsilva si Ministerul Mediului.

VIDEO Unul dintre liderii CpF a inceput sa planga in direct. Poate nu ne-ati crezut, dar va veni o vreme cand ne veti da crezare

Unul dintre liderii Coalitiei pentru Familie a inceput sa planga in timpul conferintei de presa de dupa inchiderea urnelor. Motivul: referendumul pentru revizuirea Constitutiei nu a intrunit pragul de prezenta.

Cand va fi golit Lacul Colibita, una dintre cele mai populare destinatii turistice din Romania. Operatiunea va dura 7 luni

Lacul Colibita este in centrul unuia dintre cele mai mari proiecte de reabilitare din Transilvania. 27 de milioane de euro va costa prelungirea vietii barajului cu inca 100 de ani. Golirea lacului se poate desfasura doar in perioada septembrie-martie, pentru a proteja bio-diversitatea si pestii.

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )