Libnet.ro
UNICEF

13:45

Anunt din partea meteorologilor. Cum va fi vremea in weekendul acesta

Antena3 Antena3,
Anunt din partea meteorologilor. Cum va fi vremea in weekendul acesta

Ne asteapta un weekend extrem de fierbinte. Sfarsitul de saptamana va aduce temperaturi de peste 30 de grade Celsius, avertizeaza meteorologii. Dar nu scapam nici de ploi, in unele zone. Prognoza. continuă pe Antena3

Surse: Dan Barna, candidat la prezidentiale din partea USR-PLUS; Dacian Ciolos, premier

Vin vesti din partea USR-PLUS. Se pare ca negocierile s-ar fi terminat si s-a ales uncandidat la alegerile prezidentiale din partea Aliantei 2020. Dan Barna va fi candidatul USR-PLUS la.

Sondaje interne in PSD despre candidatul la presedintie: Viorica Dancila, din partea partidului, Gabriela Firea, independent

Cifrele secrete de la sondajul Partidului Social Democrat. Ce negocierile se arata intre Victor Ponta, Calin Popescu Tariceanu si Gabriela Firea pentru prezidentiale? Sondaj secret la PSD Prim-ministrul a convocat CEX al Partidului Social Democrat pentru ziua de marti pentru a se anunta drept candidat la alegerile prezidentiale. Pe data de 3 august este programat Congresul .

Simona Halep a primit cea mai inalta distinctie din partea Patriarhiei Romane: Todeauna multumesc lui Dumnezeu. Sper sa inspir cat mai multi copii (FOTO)

Simona Halep a primit, joi, cea mai inaltadistinctie din partea Patriarhiei Romane. Preafericitul Parinte Patriarh Daniel i-a acordat joi campioanei de la Wimbledon Curcea Patriarhala in cadrul unei.

inceputul anilor 80 a venit cu sacrificii mari din partea romanilor. Dupa calculele comunistilor, pentru o persoana era de ajuns o jumatate de...

Cozi nesfarsite pentru o bucata de carne, laptele, ouale si branza la ratie, frigul din dormitor, bezna din sufragerie, propaganda de pe micile ecrane, toate sunt doar cateva din sfidarile de zi cu care oamenii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2767 seconds )