Libnet.ro
UNICEF

10:15

Simona Halep a primit cea mai inalta distinctie din partea Patriarhiei Romane: Todeauna multumesc lui Dumnezeu. Sper sa inspir cat mai multi copii (FOTO)

B1 B1,
 Simona Halep a primit cea mai inalta distinctie din partea Patriarhiei Romane: Todeauna multumesc lui Dumnezeu. Sper sa inspir cat mai multi copii (FOTO)

Simona Halep a primit, joi, cea mai inaltadistinctie din partea Patriarhiei Romane. Preafericitul Parinte Patriarh Daniel i-a acordat joi campioanei de la Wimbledon Curcea Patriarhala in cadrul unei. continuă pe B1

Simona Halep, decorata de Iohannis cu cea mai inalta distinctie a statului roman

Administratia Prezidentiala a anuntat ca presedintele Klaus Iohannis ii va acorda Simonei Halep, dupa castigarea turneului d ela Wimbledon, cea mai inalta distinctie a statului roman, Steaua Romaniei.

Simona Halep, decorata cu cea mai inalta distinctie a statului roman de Klaus Iohannis

Klaus Iohannis ii acorda Simonei Halep cea mai inalta distinctie a statului roman, Ordinul National Steaua Romaniei in grad de Cavaler.

Simona Halep, decorata cu cea mai inalta distinctie de Biserica Ortodoxa pentru victoria de la Wimbledon

Patriarhia Romana a anuntat, luni, ca o va decora pe Simona Halep cu ordinul Crucea Patriarhala, cea mai inalta distinctie a Bisericii, ca urmare a succcesul obtinut la Wimbledon. Romanca Simona Halep a.

Simona Halep, decorata de Patriarhie cu Ordinul Crucea Patriarhala pentru mireni

Patriarhul Daniel a decorat-o, joi, pe Simona Halep cu cea mai inalta distinctie, Ordinul Crucea Patriarhala pentru mireni, cea mai inalta distinctie a Patriarhiei Romane, in cadrul unei ceremonii care a avut loc in Salonul Sfintilor Romani al Resedintei Patriarhale.

El Chapo Guzman, condamnat PE VIATA si mutat in cea mai DURA inchisoare din SUA. Iata cine ii vor fi colegi de penitenciar

El Chapo, cel mai cunoscut traficant de droguri din lume, a fost condamnat la inchisoare pe viata. Cel mai probabil va fi mutat la cea mai sigura inchisoare din SUA. Potrivit Reuters, Joaquin Guzman, baronul.

HOROSCOP IULIE. Cea mai provocatoare luna din an, cu cinci planete retrograde. Fecioarele se bucura de popularitate, Taurii au parte de o schimbare

Luna iulie 2019 este probabil cea mai provocatoare luna din an. Avem eclipsa totala de Soare o data cu Luna Noua in Rac pe 2 iulie si o eclipsa partiala de Luna plina in Capricorn pe 16 iulie, punandu-ne.

VIDEO Simona Halep Show - Cele mai frumoase 10 puncte castigate de campioana de la Wimbledon

Simona Halep facut spectacol si a castigat titlul de la Wimbledon. Englezii au postat un clip cu cele mai frumoase 10 puncte castigate de romanca de-a lungul competitiei, alaturi de mesajul Nivel de maestru in acoperirea terenului.

Mircea Geoana ar putea ajunge sa detina un post in conducerea NATO. E cea mai inalta pozitie pe care ar putea sa o obtina tara noastra

Mircea Geoana ar putea ajunge sa detina un post important in conducerea NATO. Potrivit unor surse, secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, ar urma sa il numeasca pe fostul ministru de externe al Romaniei in functia de secretar general adjunct al Aliantei Nord-Atlantice. UPDATE E oficial! Mircea Geoana a fost numit secretar general adjunct .

Romania a fost si in luna iunie tara cu cea mai mare inflatie din Uniunea Europeana

Romania a avut, si in luna iunie 2019, cea mai mare rata anuala a inflatiei dintre statele membre ale Uniunii Europene, cu un avans al preturilor de consum de 3,9%, mai mic totusi fata de nivelul de 4,4% inregistrat in luna mai, arata datele publicate,.

Romanii plecati in strainatate formeaza a cincea cea mai numeroasa diaspora din lume. Topul tarilor in care s-au stabilit

Milioanele de romani plecati in afara granitelor formeaza a cincea cea mai numeroasa diaspora din lume, raportat la numarul total al populatiei, se arata intr-un raport al Organizatiei pentru Cooperare si De.

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )