Libnet.ro
UNICEF

01:05

Aptitudinile lui Donald Trump de a guverna, puse din nou la ndoiala

Hotnews Hotnews,
 Aptitudinile lui Donald Trump de a guverna, puse din nou la ndoiala

Donald Trump se confrunta vineri cu o noua polemica exploziva privind capacitatea sa de a guverna, un inalt oficial din administratie vorbind, in 2017, despre posibilitatea ca el sa fie inlaturat de la putere, potrivit informatiilor ziarului New York Times, informatii pe care acesta le neaga ferm, potrivit Le Vif, citat de Rador. continuă pe Hotnews

Candidatul lui Trump pentru Curtea Suprema, acuzat din nou de agresiune sexuala

Inca o femeie a lansat acuzatii de agresiune sexuala la adresa lui Brett Kavanaugh, candidatul presedintelui american Donald Trump pentru Curtea Suprema. Aceasta este a doua femeie care il acuza pe Kavanaugh, informeazaBBC.

Klaus Iohannis se intalneste luni cu Donald Trump

Presedintele Klaus Iohannis va participa luni la receptia traditionala oferita de Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, si Prima Doamna, Melania Trump, in onoarea sefilor de delegatii,.

Iohannis, la receptia oferita de Donald Trump cu ocazia Adunarii Generale ONU

Presedintele Klaus Iohannis va participa, luni, la receptia traditionala oferita de presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, si Prima Doamna in onoarea sefilor de delegatii lacea de-a 73-a sesiuni a Adunarii Generale a ONU.

AP: Un oficial american a sugerat nregistrarea n secret a presedintelui Donald Trump

Procurorul general adjunct, Rod Rosenstein, a sugerat anul trecut inregistrarea in secret a presedintelui SUA, Donald Trump, potrivit unor persoane familiare cu discutia, dar potrivit unei surse, sugestia era una sarcastica, relateaza The New York Times, potrivit agentiei The Associated Press.

Curtea Constitutionala i-a suspendat din nou atributiile presedintelui Dodon

Curtea Constitutionala a Republicii Moldova i-a suspendat din nou atributiile presedintelui Igor Dodon in contextul refuzului sau de a numi noi ministri din Guvernul Filip, anunta Deschide. md. Igor Dodon a comentat pe Facebook, afirmand ca CC a comis o dubla ilegalitate si ca decizia ridica mari semne de intrebare privind profesionalismul si independenta judecatorilor Curtii.

HALUCINANT! Dusmanul lui Putin, arestat din nou la iesirea din iNCHISOARE

Aleksei Navalnii, liderul opozitiei ruse, a fost retinut din nou la iesirea din penitenciar, imediat dupa ce a ispasit o pedeapsa de 30 de zile de inchisoare. Navalnii 42 de ani), directorul Fondului.

Corina Cretu critica din nou Guvernul pentru intarzierea implementarii proiectelor: Bruxellesul asteapta sa dea bani autoritatilor romane

Comisarul european pentru Politica Regionala, Corina Cretu, a criticat din nou Guvernul pentru greutatile in a aplica pentru programe du finantare europeana. Aceasta a aratat ca Uniunea Europeana asteapta s.

Roger Federer ar putea juca din nou pe zgura n 2019

Tenismanul elvetian Roger Federer, numarul 2 mondial, a anuntat ca ar putea juca din nou pe zgura in 2019, dupa ce a evitat sa evolueze pe aceasta suprafata in ultimele doua sezoane. El nu a concurat din 2015 pe zgura de la Roland Garros.

PSD a demonstrat din nou ca este un partid al penalilor

USR sustine ca PSD a demonstrat din nou ca este un partid al penalilor care asteapta amnistia promisa de Liviu Dragnea in schimbul sustinerii la conducerea partidului.

USR:PSD a demonstrat din nou ca este un partid al penalilor care asteapta amnistia promisa de Dragnea

PSD a demonstrat din nou ca este un partid al penalilor care asteapta amnistia promisa de Liviu Dragnea in schimbul sustinerii la conducerea partidului, afirma Uniunea Salvati Romania.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )