Libnet.ro
UNICEF

05:30

E LEGE! Soferii, OBLIGATI SA DEA DIN NOU EXAMENUL! Toti conducatorii AUTO, in ALERTA

B1 B1,
E LEGE! Soferii, OBLIGATI SA DEA DIN NOU EXAMENUL! Toti conducatorii AUTO, in ALERTA

Vesti importante pentru toti soferii romani, dar si pentru cei vor sa obtina permisul de conducere! S-au schimbat cateva reguli importante. continuă pe B1

S-A DAT LEGE! POSESORII de permis AUTO, OBLIGATI SA DEA DIN NOU EXAMENUL! Soferii romani, in stare de SOC

Vesti importante pentru toti soferii romani, dar si pentru cei vor sa obtina permisul de conducere! S-au schimbat cateva reguli importante. Neaparat trebuie sa aflatica nu oricine mai poate face.

Culita Sterp si Carmen de la Salciua, din nou impreuna. Ce spune soacra cantaretei: Doar moartea sa-i mai desparta!

Culita Sterp si Carmen de la Salciua sunt din nou impreuna. in weekend, a avut loc nunta surorii mai mici a artistului, Ileana, iar jurnalistii au fost acolo, un bun prilej pentru a o prinde pe mama miresei, dar nu a o intreba despre ea, ci despre Culita. De spune soacra cantaretei? Culita Sterp si .

Oana Radu lupta cu anxietatea si cu kilogramele in plus. E decisa sa slabeasca din nou!

Dupa ce a slabit spectaculos, Oana Radu pare ca a ajuns din nou de unde a plecat. Se lupta cu anxietatea si kilogramele in plus, dar este decisa sa slabeasca din nou! .

Dan Barna, poze cu pisici in campania prezidentiala. Daca nu vor fi anticipate, PSD va capata din nou vant in panze

Candidatul Aliantei USR PLUS la Presedintia Romaniei, Dan Barna, a declarat joi, la Alba Iulia, ca PSD va capata, din nou, vant in panze daca nu vor fi alegeri anticipate si va ramane un guvern care nu ar.

Dupa aerul polar, in Europa vine o masa de aer cald. Vremea se incalzeste din nou in Romania la inceputul saptamanii viitoare

Vremea se schimba din nou pe continentul european, iar o vreme mult mai calda se intoarce in Europa de est si de centru. Aerul arctic mai ramane pana vineri in Europa de est, scrie severe-weather, iar inceputul de noiembrie va veni chiar si cu 25 de grade Celsius. in Romania, temperaturile vor atinge luni 20 de grade in partea de nord-est, dar si in sud, iar in Dobrogea mercurul din termometru va urca peste 20 de grade.

Adio, Maestre! Lumea artistica, din nou iN DOLIU. Marele ACTOR ne-a parasit pentru totdeauna (FOTO)

Lumea artistica e din nou in doliu. Actorul american John Witherspoon, cunoscut pentru rolurile interpretate in filmele Vineri Friday, Petrecere acasa House Party si Bumerangul Boomerang, a murit marti, la.

Boris Johnson incearca, din nou, sa declanseze alegeri anticipate

La inceputul unei saptamani care i-ar fi placut sa fie a Brexitului, dar care va fi a celei de-a treia amanari, premierul britanic Boris Johnson incearca din nou, luni, sa declanseze alegeri anticipate, insa sansele par slabe, relateaza AFP.

CURS VALUTAR. Euro creste din nou. La cat a ajuns moneda europeana

Leul s-a depreciat, joi, in raport cu euro, cursul afisat de Banca Nationala a Romaniei BNR) fiind de 4,7576 lei, in crestere cu 0,04 bani +0,01%) fata de cotatia din sedinta anterioara,.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 21 - 28 OCTOMBRIE Bitcoin navigheaza din nou in jurul reperului de 10.000 de dolari

Bitcoin, cea mai populara moneda digitala din lume a marcat un salt consistent in intervalul 21 - 28 octombrie, perioada in care criptovaluta a trecut, dupa mai bine de o luna, pragul de 10. 000 de dolari, dupa ce presedintele Chinei Xi Jinping a sustinut un discurs in care si-a exprimat sustinerea fata de blockchain, tehnologia pe care se bazeaza criptomeneda.

Caru`cu vedete: Oana Radu a ajuns din nou la 104 kilograme; Cum a reactionat Jane Fonda dupa ce a fost arestata: gesturile si declaratiile facute de actrita

Imagini din tinerete cu Andra Maruta. Incredibil cum arata vedeta. Ce nu stiai despre Monica Davidescu si Alexandra Dobre. Alearga pe tocuri pentru copiii orfani si bolnavi.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )