Libnet.ro
UNICEF

07:00

Boris Johnson incearca, din nou, sa declanseze alegeri anticipate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Boris Johnson incearca, din nou, sa declanseze alegeri anticipate

La inceputul unei saptamani care i-ar fi placut sa fie a Brexitului, dar care va fi a celei de-a treia amanari, premierul britanic Boris Johnson incearca din nou, luni, sa declanseze alegeri anticipate, insa sansele par slabe, relateaza AFP. continuă pe Ziarul Bursa

UE, de acord cu o noua amanare a Brexitului pana la31 ianuarie 2020. Boris Johnson vrea alegeri anticipate

Uniunea Europeana este de acord cu o amanare de 3 luni, flexibila, a Brexitului, a anuntat, luni, Donald Tusk, in timp ce prim-ministrul britanic Boris Johnson incearca organizarea de alegeri anticipate, dupa ce a fost fortat de catre oponentii sai sa ceara o noua extensie de la UE.

Lovitura pentru Boris Johnson! Parlamentarii britanici au respins organizarea de alegeri anticipate

Parlamentarii britanici au respins luni organizarea de alegeri anticipate, in timp ce premierul Bori.

Parlamentul britanic a respins planul lui Johnson pentru alegeri anticipate pe 12 decembrie

Parlamentul britanic a respins luni seara planul premierului Boris Johnson de a organiza alegeri anticipate pe 12 decembrie. Guvernul britanic avea nevoie de 434 de voturi pentru ca propunerea sa fie aprobata, dar laburistii s-au abtinut de la vot.

Parlamentul britanic a aprobat planul de guvernare al premierului Boris Johnson, intr-un vot simbolic

Parlamentul britanic a aprobat joi planul de guvernare al premierului Boris Johnson, intr-un vot simbolic, care nu ajuta prea mult pentru a-si consolida autoritatea cu privire la Brexit sau pentru a semnala sfarsitul crizei politice din Marea Britanie, potrivit Reuters.

Anna Lesko si Irinel Columbeanu, din nou impreuna! Vestea ANULUI in SHOWBIZ!

Vestea anului in showbiz. Anna Lesko si Irinel Columbeanu, din nou impreuna, dupa divortul artistei de DJ Vinnie, barbatul cu care avut o relatie de circa 9 ani.

Preluarea mandatului de catre noua Comisie Europeana risca sa fie din nou amanata. Candidatul Frantei, in posibil conflict de interese

Noua propunere a lui Emmanuel Macron pentru postul de comisar european, Thierry Breton, dupa ce prima a fost respinsa, ar putea incurca din nou planurile presedintelui ales al Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, si ar putea duce la o noua amanare a preluarii mandatului de catre executivul european, care ar fi trebuit sa isi intre in atributii de la 1 noiembrie.

Daca PSD impiedica validarea guvernului Orban in parlament, s-ar putea trezi cu alegeri anticipate. Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa se implineasca!

O alta linie de evolutie politica prinde contur, desi pare surprinzatoare. Daca guvernul Orban pica la primul vot in parlament, la a doua solicitare este posibil sa avem un vot negativ si din partea PNL, USR, Pro Romania, din partea altor forte politice, astfel incat sa ne trezim cu alegerile anticipate la usa. Nu stiu daca PSD realizeaza ca exista si o astfel de varianta.

Carmen Dan intervine in scandalul inregistrarilor din Colectiv: Se fabrica din nou teme care sa starneasca emotie publica Ca si momentul 10 August, acum vad ca e momentul Arafat

Fostul ministru de Interne Carmen Dan intervine in scandalul din spatiul public generat de publicarea imaginilor cu interventia autoritatilor la incendiul din clubul Colectiv si condamna atacurile la adresa lui Raed Arafat, spunand ca nu pot fi destabilizate institutii vitale doar de dragul unui vot. Ea sustine ca, pe fondul interesului electoral, se fabrica din nou teme care sa starneasca emotie publica, oferind doritorilor de senzational sange, prin sacrificarea unor oameni care au facut ceva pentru acest sistem: Ca si momentul 10 August, acum vad ca e momentul Arafat.

PE FONDUL DECLINULUI PRODUCTIEI DE VEHICULE: Autoliv a inrautatit din nou estimarile vanzarilor in 2019

Autoliv, cel mai mare producator mondial de centuri de siguranta si airbag-uri, a anuntat vineri o noua inrautatire a estimarilor privind vanzarile in 2019, din cauza declinului productiei de vehicule pe plan global, transmite Reuters.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1982 seconds )