Libnet.ro
UNICEF

12:15

Acesta este cel mai ieftin SUV electric din lume

B1 B1,
Acesta este cel mai ieftin SUV electric din lume

Acesta este cel mai ieftin SUV electric din lume. Nici chiar viitoarea Dacia electrica nu-i poate face concurenta. Indienii de la Tata construiesc Nexon EV. continuă pe B1

ACESTA este CEL MAI SCURT TEST DE INTELIGENTA din lume! Peste 80% dintre cei care l-au rezolvat, AU GRESIT

Acesta este cel mai scurt test de inteligenta! Ce crezi, vei reusi sa-l rezolvi? Cognitive Reflection Test este cel mai scurt test de inteligenta din lume si, initial, a facut parte dintr-un studiu publicat.

CNN despre Muntii Apuseni: Cel mai bine pastrat secret din estul Europei. Timpul sta in loc aici

Celebrul post american de televiziune, CNN, face din nou reclama zonei turistice a Muntilor Apuseni despre care sustine ca este cel mai bine pastrat secret din Europa de Est.

Cel mai mare secret a lui Nicolae Ceausescu a fost dezvaluit. Cum a ajuns, de fapt, sa conduca Romania

Furia si neputinta i-au caracterizat primii ani de viata, dar ele au sublimat in delirul de gandoare care l-a facut sa devina conducatorul Romaniei. Care este cel mai mare secret al lui Nicolae Ceausescu? Cum a ajuns, de fapt, sa fie in fruntea tarii noastre? Cel mai mare secret a lui Nicolae Ceausescu a fost .

Bogdan Chiritoiu, seful Consiliului Concurentei, despre domeniul feroviar romanesc: Zona este cea mai putin reformata, cea mai ramasa in urma din economia romaneasca

Domeniul feroviar este cel mai putin reformat si cel mai ramas in urma din economia noastra, de la Revolutie si pana in prezent, plus ca domeniul nu este sprijinit nici din administratie, a spus marti, Bogdan Chiritoiu, presedintele Consiliului Concurentei, la conferinta Zilele Feroviare 2019. Singura parte buna este ca suntem fortati sa facem schimbari, nu putem ramane asa datorita schimbarilor de reguli care ne vin dinspre UE. Vrand - nevrand trebuie sa facem schimbari. Daca nu crestem viteza de circulatie a trenurilor nu vom putea atrage nici marfa si nici calatori pe calea ferata.

Ronaldinho: Paolo Maldini e cel mai bun jucator pe care l-am intalnit in cariera mea

Ronaldinho 39 de ani) a dezvaluit care a fost cel mai bun jucator alaturi de care a avut ocazia sa joace. Legendarul brazilian spune ca Paolo Maldini 51 de ani) este de departe cel mai bun fotbalist cu care a impartit vestiarul.

Cel mai dureros secret pe care l-a tinut ascuns Anamaria Prodan fata de mama sa. O ducea acolo, dar nu-i spunea adevarul

Anamaria Prodan a tinut ascuns mult timp un secret dureros. Vedeta a aflat prima ca mama sa sufera de cancer la pancreas, dar nu a vrut ca aceasta sa afle. Prezentatoarea emisiunii Gospodar fara pereche si-a dus mama in Cuba pentru a face analize medicale amanuntite, dar i-a spus ca va merge acolo in vacanta.

De ce surpriza a avut parte Adela Popescu de ziua ei. Radu Valcan i-a oferit cel mai frumos cadou, inainte sa plece la emisiune

Adela Popescu, gazda show-ului Vorbeste Lumea, implineste, marti, 33 de ani. De ce surpriza a avut parte actrita din partea sotului ei, Radu Valcan. Prezentatorul TV i-a oferit cel mai frumos cadou, inainte sa plece la emisiune. De ce surpriza a avut parte Adela Popescu de ziua ei din partea sotului, Radu Valcan Adela Popescu .

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 27 SEPTEMBRIE - 4 OCTOMBRIE Transgaz, printre performerii bursei

Inregistrand o apreciere de 0,6%, in raport cu moneda euro, in intervalul 27 septembrie - 4 octombrie, titlurile Transgaz TGN) reprezinta actiunile care au consemnat cel mai bun parcurs din randul componentelor indicelui BET, al celor mai lichide saisprezece titluri de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), care a consemnat o scadere de 1,64%, in perioada mentionata.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 26 SEPTEMBRIE - 3 OCTOMBRIE Prebet - liderul randamentelor de la BVB

Asociatia Salariatilor Prebet si-a redus la sub 10% detinerea in capitalul companiei Cu un salt de 21,72%, in raport cu moneda euro, in intervalul 26 septembrie - 3 octombrie, titlurile fabricantului de produse din beton Prebet Aiud PREB) reprezinta actiunile cu cel mai bun randament din piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB), in perioada mentionata.

Filmul Colectiv a castigat premiul pentru cel mai bun documentar la Festivalul International de la Zurich

Filmul Colectiv, al cineastului Alexander Nanau, a castigat sambata premiul Golden Eye pentru cel mai bun documentar la cea de-a 15-a editie a festivalului International de Film de la Zurich, transmite.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )