Libnet.ro
UNICEF

12:00

CNN despre Muntii Apuseni: Cel mai bine pastrat secret din estul Europei. Timpul sta in loc aici

Adevărul Adevărul,
CNN despre Muntii Apuseni: Cel mai bine pastrat secret din estul Europei. Timpul sta in loc aici

Celebrul post american de televiziune, CNN, face din nou reclama zonei turistice a Muntilor Apuseni despre care sustine ca este cel mai bine pastrat secret din Europa de Est. continuă pe Adevărul

Prima imagine cu Codin Maticiuc si fiica sa. Cel mai bine se doarme pe tati! FOTO

Codin Maticiuc expeimenteaza de o vreme rolul de tata. Cu toate ca nimeni nu l-ar fi vazul pe printul de Dorobanti avand o familie, iata ca ipostaza de acum ii vine manusa. Cu ce fotografie de-a dreptul emotionanta a surprins vedeta? Codin Maticiuc, ipostaza emotionanta alaturi de fiica sa Fiica lui Codin Maticiuc a implinit .

CNN face reclama Romaniei. Muntii Apuseni, in lista destinatiilor de top

Muntii Apuseni au fost desemnati drept unul dintre cele mai frumoase locuri din Europa de catre CNN. in lista intocmita de postul de televiziune american, destinatia turistica din Romania este descrisa.

Novak Djokovic si marele obiectiv - Sa ramana in istorie drept cel mai bun si sa nu mai fie comparat cu Federer si Nadal

Vrea sa fie cunoscut sa ramana in istorie) drept cel mai bun jucator din toate timpurile si nu mai vrea sub nicio forma sa fie comparat cu cei doi mari rivali ai sai, Roger Federer si Rafael Nadal. Da, ati ghicit despre cine este vorba - Novak Djokovic. Acesta este marele obiectiv al restului carierei in ceea ce-l priveste pe liderului ierarhiei ATP.

Romanul stationa de mai bine de 13 ore intr-o parcare din Germania. Un coleg s-a apropiat sa-i spuna ca si-a uitat farurile aprinse. A incremenit cand si-a dat seama ce s-a intamplat: Ziceai ca doarme!

Romanul stationa de mai bine de 13 ore intr-o parcare din Germania. Un coleg s-a apropiat sa-i spuna ca si-a uitat farurile aprinse. A incremenit cand si-a dat seama ce s-a intamplat. Baiatul de 19 ani er.

Ianis Hagi: Ma simt din ce in ce mai bine

Ma simt din ce in ce mai bine, a spus fotbalistul roman Ianis Hagi dupa meciul pe care echipa sa, .

Filmul Colectiv a castigat premiul pentru cel mai bun documentar la Festivalul International de la Zurich

Filmul Colectiv, al cineastului Alexander Nanau, a castigat sambata premiul Golden Eye pentru cel mai bun documentar la cea de-a 15-a editie a festivalului International de Film de la Zurich, transmite.

MIHAI FIFOR: Romania ramane cel mai solid sustinator al eforturilor Republicii Moldova in parcursul sau european

Romania ramane cel mai solid sustinator al eforturilor Republicii Moldova in parcursul sau european, a transmis sambata vicepremierul pentru implementarea parteneriatelor strategice, Mihai Fifor, care a avut o intrevedere, la Palatul Victoria, cu o delegatie a Parlamentului Republicii Moldova, condusa de vicepresedintele Monica Babuc.

SUA: Somajul scade in septembrie la 3,5%, cel mai redus nivel din decembrie 1969

Crearea de locuri de munca in Statele Unite a ramas solida in septembrie iar numarul inregistrat in august a fost revizuit in scadere puternica, permitand reducerea ratei somajului la 3,5%, cel mai mic nivel din decembrie 1969, a anuntat vineri administratia Trump, citata de AFP.

Bihor: Cel mai rapid pianist din lume, Havasi Balazs, debuteaza in aer liber la Oradea

Pianistul si compozitorul ungar Havasi Balazs isi face debutul in aer liber cu cel mai nou concert s.

Academia Copiilor, cel mai mare proiect educational din Romania. Cursurile gratuite se desfasoara pe parcursul unui intreg an scolar

Cel mai mare proiect educational din Romania, Academia Copiilor Sector 2, si-a reinceput activitatea. Succesul impresionant al elevilor ajutati anul trecut de sute de profesori a dus la dublarea numarului de copii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )