Libnet.ro
UNICEF

06:45

Peste 1.750 masini Opel Astra din Romania, rechemate in service din cauza capacului acumulatorului

Hotnews Hotnews,
 Peste 1.750 masini Opel Astra din Romania, rechemate in service din cauza capacului acumulatorului

Un total de 1. 766 automobile Opel Astra J si GTC Astra generatia actuala n. r. ), comercializate in Romania, sunt rechemate in service deoarece capacul din plastic al bateriei se poate desprinde si poate bloca electroventilatorul de racire, potrivit unui anunt al Opel Romania. continuă pe Hotnews

O biblioteca din Romania, pe locul II in lume la frumusetea arhitecturala. Peste 400.000 de oameni au votat

O biblioteca din Romania este considerata printre cele mai frumoase din lume, multi dintre utilizatorii de internet exprimandu-si votul apreciativ pe site-ul boredpanda. com caruia ii apartine initiativa.

Piata de birouri din Romania, de 20 de ori mai ieftina decat Hong Kong

Piata de birouri din Romania este de peste 20 de ori mai ieftina decat Hong Kong, cea mai scumpa din lume, si la jumatatea celei din Varsovia, in conditiile in care in Bucuresti cu 100 de milioane de dolari pot fi cumparati 32. 000 de metri patrati de.

A.T. Kearney: Cererea de energie electrica din Romania ar putea stagna pana in 2025, in lipsa unei abordari proactive din partea Guvernului

O analiza a companiei de consultanta A. Kearney indica faptul ca, in lipsa unei abordari proactive din partea Guvernului, cererea de energie electrica din Romania este de asteptat sa stagneze pana in 2025 cu o crestere mai mica de 1% pe an). Pentru a creste cererea, economiile de succes isi construiesc sistemul energetic pe un plan competitiv de dezvoltare a industriei, insa acesta lipseste in Romania, se mai arata in studiul efectuat la cererea Fondului Proprietatea.

Retailerul de lux Marc Cain deschide primul magazin franciza monobrand din Romania

Brandul de lux Marc Cain deschide primul magazin franciza monobrand din Romania. Marc Cain Store se deschide la initiativa Juliei Kristensen, proprietara Casa Frumoasa.

Alin Burcea: Numarul turistilor este limitat, banii lor nu sunt. Eu nu doresc sa fiu cel mai ieftin din Romania

Dupa 25 de ani de activitate, Alin Burcea, proprietarul Paralela 45, sustine ca nu doreste sa fie cel mai ieftin din Romania. El spune ca numarul turistilor este limitat, insa banii lor nu sunt, in sensul ca oamenii revin si cumpara vacante de mai.

Mihaela Mitroi, PwC: Din 2017 autoritatile fiscale din Romania vor putea primi informatii cu privire la situatia conturilor din strainatate ale romanilor. In cazul banilor aflati in Elvetia, acordul intra in vigoare in 2018. Regulile fiscale din Romania

Din 2017 autoritatile fiscale din Romania vor putea primi informatii cu privire la situatia conturilor cetatenilor romani din strainatate si vor oferi informatii cu privire la conturilor bancare ale nerezidentilor in Romania. Informatiile vor include date la nivelul anului 2016. In cazul banilor aflati in conturile elvetiene, acordul va intra in vigoare din 2018. Sistemul fiscal nu va mai arata la fel in viitorii cinci ani. Toate regulile jocului se vor schimba, a spus marti Mihaela Mitroi, Liderul Departamentului de Consultanta Fiscala si Juridica, PwC Romania.

TOP Eurostat: Firmele din Romania, repetentele UE la inovare

Doar una dintre cinci firme din Romania desfasura si activitati de inovare in perioada 2010-2012, tara situandu-se pe ultimul loc in Uniunea Europeana in privinta procentului de societati inovatoare, releva cele mai recente date Eurostat.

HARTA INTERACTIVA a calitatii drumurilor din Romania

Toate drumurile din Romania au fost clasificate in functie de calitatea lor si transpuse intr-o harta interactiva realizata de site-ul Enjoymaps. ro. Harta contine informatii la zi despre aproape toate sectoarele de drum national si autostrazi venite de la soferi sau utilizatorii forumurilor de infrastructura.

Business B1 la zi: Directorii de companii din Romania, printre cei mai optimisti in legatura cu evolutia afacerilor (VIDEO)

Directorii generali din Romania sunt printre cei mai optimisti in privinta evolutia afacerilor pe care le conduc, 44% dintre acestia fiind foarte increzatori in perspectivele de crestere ale companiilor in .

HARTA calitatii drumurilor din Romania

Starea drumurilor din Romania poate fi consultata online pe o harta interactiva care cuprinde aproximativ 20. 000 de sectoare de drum actualizate permanent de cei care circula cu masina.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )