Libnet.ro
UNICEF

18:15

Piata de birouri din Romania, de 20 de ori mai ieftina decat Hong Kong

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Piata de birouri din Romania, de 20 de ori mai ieftina decat Hong Kong

Piata de birouri din Romania este de peste 20 de ori mai ieftina decat Hong Kong, cea mai scumpa din lume, si la jumatatea celei din Varsovia, in conditiile in care in Bucuresti cu 100 de milioane de dolari pot fi cumparati 32. 000 de metri patrati de. continuă pe Wall-Street Ro

Piata imobiliara din Romania va creste cu 5% in acest an

Piata imobiliara din tara noastra va inregistra in acest an o crestere usoara, cu 5%, dupa ce in 2014 s-a simtit deja un reviriment, potrivit analizelor RE/MAX, companie americana de servicii imobiliare in sistem de franciza.

Biblioteca din Romania, printre cele mai frumoase din lume

Biblioteca Universitatii Tehnice Gheorghe Asachi din Iasi a fost selectata printre cele mai frumoase 25 de biblioteci din lume, in cadrul unui sondaj online initiat de portalul BoredPanda. Duminica, aceasta.

Vanzarile de carti tiparite vor fi de 5 ori mai mari decat cele de eBook-uri

Vanzarile de carti tiparite vor fi de cinci ori mai mari decat vanzarile de eBook-uri in 2015, in timp ce peste 60% dintr-un miliard de dispozitive wireless existente la nivel global vor fi achizitionate, platite si utilizate de catre companii, releva concluziile remise azi redactiei a celei de-a 14-a editii a raportului Previziuni in Tehnologie, Media si Telecomunicatii TMT Predictions) elaborat de Deloitte Touche Tohmatsu Limited Deloitte Global).

Rovana Plumb: Cea mai mare pensie din Romania este de 28.852 lei

In randul pensionarilor romani, diferenta dintre un om bogat si un simplu cetatean se numara in multe zerouri. Pensia cea mai mare din Romania este de 28. 852 lei, a afirmat ministrul Muncii, Rovana Plumb, la.

Mihaela Mitroi, PwC: Din 2017 autoritatile fiscale din Romania vor putea primi informatii cu privire la situatia conturilor din strainatate ale romanilor. In cazul banilor aflati in Elvetia, acordul intra in vigoare in 2018. Regulile fiscale din Romania

Din 2017 autoritatile fiscale din Romania vor putea primi informatii cu privire la situatia conturilor cetatenilor romani din strainatate si vor oferi informatii cu privire la conturilor bancare ale nerezidentilor in Romania. Informatiile vor include date la nivelul anului 2016. In cazul banilor aflati in conturile elvetiene, acordul va intra in vigoare din 2018. Sistemul fiscal nu va mai arata la fel in viitorii cinci ani. Toate regulile jocului se vor schimba, a spus marti Mihaela Mitroi, Liderul Departamentului de Consultanta Fiscala si Juridica, PwC Romania.

Echipa de experti internationali, in vizita de evaluare a activitatii de combatere a criminalitatii informatice din Romania

O echipa de experti in criminalitate informatica din Olanda, Suedia si Franta, se afla in aceasta saptamana la Bucuresti pentru evaluarea activitatii de combatere a criminalitatii informatice din Romania, a anuntat marti Ministerul Afacerilor Interne MAI). Activitatea se desfasoara in cadrul celei de-a saptea runde de evaluari reciproce privind securitatea informatica si din delegatie fac parte, in calitate de observatori ai procesului de evaluare, cate un reprezentant din partea Comisiei Europene, ENISA Agentia Europeana pentru Securitatea Retelelor si a Informatiilor), Eurojust si Europol.

Cafe Therapy, prima cafenea care trateaza alcoolicii si toxicomanii din Romania

Cafe Therapy va fi prima cafenea din Romania in care alcoolicii si toxicomanii se pot trata de vicii. Cafeneaua urmeaza sa fie deschisa la inceputul lunii martie in Bucuresti, cu o investitie de 200. 000 de euro, bani proveniti din fonduri europene.

Comunitatea musulmana din Romania cere un control strict al fundatiilor religioase: incercam sa prevenim pericolul

Conducerea Comunitatii Musulmane din Romania cere controlul strict al fundatiilor religioase. Cererea vine in contextul in care, potrivit liderilor musulmani, in Romania ar exista fundatii islamice care,.

Revolutia securitatii informatice vine din Romania. Bitdefender Box, cutiuta care-ti va proteja toata familia

Romanii de la Bitdefender sunt cunoscuti pentru solutiile de securitate software. Totusi, viitorul securitatii informatice este un produs hardware, cunoscut sub numele de Bitdefender Box. Cutiuta anti-hackeri a luat nastere intr-o cladire de birouri din Bucuresti. Bitdefender are peste 500 milioane de utilizatori in intreaga lume, fiind, probabil, cel mai de succes produs romanesc exportat [].

Cladirile de birouri din Bucuresti: cele mai multe inchirieri, in zona de nord

Circa 80% din totalul spatiilor inchiriate in Bucuresti anul trecut sunt reprezentate de cladirile de birouri din centru-nord si nord, unde au fost livrate si cele mai multe proiecte, iar pentru 2015 si 2016 atentia companiilor s-ar putea indrepta si.

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )