Libnet.ro
UNICEF

01:05

Programul Rabla: ITP-ul pentru masinile care stau in curte va fi scos

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Programul Rabla: ITP-ul pentru masinile care stau in curte va fi scos

Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, a anuntat sambata ca inspectia tehnica periodica ITP) solicitata in Programul Rabla va fi eliminata pentru o masina care sta in curtea unui cetatean, scrie Agerpres. continuă pe Wall-Street Ro

PROGRAMUL RABLA 2019. Decizie de ultima ora de la Guvern

Guvernul va aproba bugetul Administratiei Fondului pentru Mediu, permitand astfel continuarea unor programe guvernamentale precum Rabla clasic si Rabla plus, a anuntat vineri.

Programul Rabla: cu cati bani te ajuta Guvernul sa-ti iei masina noua

Programul Rabla continua si anul acesta, iar Guvernul spune ca pune la bataie cateva sute de milioane de lei. Totul ca sa te faca sa renunti la masina veche si sa-ti cumperi una noua. Daca ai o masina veche si vrei sa o duci la casat, primesti in schimbul ei un tichet in valoare de [] .

Cati bani vor fi alocati pentru programul Rabla in acest an

Programul Rabla va beneficia de 322 de milioane de lei in acest an. Cel putin asa sustine ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, potrivit careia 35. 000 de persoane fizice vor putea cumpara o masina prin program.

Mentalitatea si teama de esec, principalele obstacole pentru cei care vor sa porneasca o afacere in Romania

Mentalitatea si teama de esec ocupa primul loc in topul celor mai importante obstacole pentru cei care vor sa inceapa si sa dezvolte o afacere in Romania, conform Barometrului Startup-urilor din Romania realizat de EY Romania, Impact Hub Bucharest si.

Mentalitatea si teama de esec, principalele obstacole pentru cei care vor sa porneasca o afacere in Romania

Mentalitatea si teama de esec ocupa primul loc in topul celor mai importante obstacole pentru cei care vor sa inceapa si sa dezvolte o afacere in Romania, conform Barometrului Startup-urilor din Romania realizat de EY Romania, Impact Hub Bucharest si Startarium. Educatia precara, impredictibilitatea fiscala si situatia politica actuala se claseaza pe a doua pozitie, fiind resimtite si mentionate de 12% dintre antreprenorii chestionati in cadrul studiului.

Ministrul Mediului: ITP-ul pentru o masina care sta in curtea unui cetatean va fi scos

Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, a anuntat sambata ca inspectia tehnica periodica ITP) solicitata in Programul Rabla va fi eliminata pentru o masina care sta in curtea unui cetatean, transmite Agerpres.

Europa se pregateste pentru masinile fara sofer

Institutiile UE au ajuns la un acord politic provizoriu cu privire la regulamentul revizuit privind siguranta generala, noile reglementari urmand sa imbunatateasca siguranta rutiera si sa reduca numarul accidentelor. Normele cer prezenta anumitor tehnologii de salvare a vietii omenesti in toate masinile noi. Elementele obligatorii de siguranta ar trebui, de asemenea, sa ajute soferii sa se obisnuiasca cu tehnologiile automate si sa extinda tranzitia catre masinile fara sofer, se arata intr-un comunicat al Comisiei Europene.

Important pentru PFA care iau fonduri UE: Sa depuna de urgenta la AFIR actele privind inregistrarea activitatilor

Agentia Nationala pentru Finantarea Investitiilor Rurale AFIR) a facut un anunt urgent privind radierea din Registrul Comertului a persoanelor fizice autorizate PFA) si a intreprinderilor individuale II) care au mai mult de 5, respectiv 10 coduri CAEN.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )