Libnet.ro
UNICEF

01:05

Schimbare BOMBA a Codului Rutier: Amenzi uriase pentru toti romanii care fac asta...

B1 B1,
Schimbare BOMBA a Codului Rutier: Amenzi uriase pentru toti romanii care fac asta...

De la 1 octombrie a intrat in vigoare noi prevederi privind codul rutier. NUNTA ANULUI iN ROMANIA! SIMONA HALEP A FOST DATA DE GOL! ALESUL ESTE CELEBRUL MILIONAR O schimbare majora este cea a platii amenzil. continuă pe B1

CIOLOS, DESPRE CAZUL DIN CARACAL: PLUS cere raspundere penala pentru toti cei implicati

Dacian Ciolos afirma, in urma tragediei din Caracal, ca incompetenta si nepasarea unor indivizi pusi in institutii in mainile carora ne incredintam viata nu vor disparea cu cateva demisii, iar PLUS cere raspundere penala pentru toti cei care, prin incompetenta si nepasare, sunt complici ai acestor crime.

Schimbare bomba in noul cod rutier: De azi se ridica toate masinile! Cum te poti apara

Mai multi romani stabiliti in Italia s-au trezit cu masinile ridicate sau amenzi usturatoare dupa ce s-a modificat Codul Rutier, relateaza evz. ro.

Diurne URIASE pentru magistratii care si-au luat CASE la marginea Bucurestiului: Lia Savonea, 10.300 lei pentru o naveta de 10 kilometri

Diurne babane pentru magistratii care locuiesc in suburbiile Bucurestiului. Membrii Consiliului Superior al Magistraturii CSM), Inspectiei Judiciare si ai Sectiei Speciale de anchetare a judecatorilor si.

Europa Libera: Magistrati cu diurne uriase pentru o naveta de cativa kilometri: Lia Savonea, 10.300 lei pentru 10 km

Sefa CSM, Lia Savonea, a incasat anul trecut, potrivit declaratiei de avere din 5 februarie 2019, 124. 175 de lei, adica 10. 300 de lei pe luna, pentru faptul ca locuieste in satul Rosu, comuna Chiajna, langa Bucuresti, scrie Europa Libera.

Ai acest COD PIN la CARD?! SCHIMBA-L URGENT! AVERTISMENT pentru TOTI ROMANII

Ai acest cod PIN la card? Urgent trebuie sa ti-l schimbi! ADIO, CRISTI BORCEA! L-A PARASIT PENTRU UN PARTENER MAI TANAR! NEBUNIE LA iNCHISOARE! IMAGINI INCENDIARE Specialistii trag un semnal de alarma si.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )