Libnet.ro
UNICEF

05:30

CIOLOS, DESPRE CAZUL DIN CARACAL: PLUS cere raspundere penala pentru toti cei implicati

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CIOLOS, DESPRE CAZUL DIN CARACAL: PLUS cere raspundere penala pentru toti cei implicati

Dacian Ciolos afirma, in urma tragediei din Caracal, ca incompetenta si nepasarea unor indivizi pusi in institutii in mainile carora ne incredintam viata nu vor disparea cu cateva demisii, iar PLUS cere raspundere penala pentru toti cei care, prin incompetenta si nepasare, sunt complici ai acestor crime. continuă pe Ziarul Bursa

Dezvaluiri cutremuratoare despre criminalul din Caracal. O fosta angajata a povestit totul

O fosta angajata a criminalului din Caracal face dezvaluiri cutremuratoare despre barbatul de 65 de ani care a ucis fara mila patru fete, le-a transat si apoi descompus in acid de baterie. Femeia spune ca acesta i-ar fi propus sa accepte o suma de bani pentru a se culca cu el si ca ar fi .

CRIME iN SERIE iN CARACAL PLUS cere anchete pentru cei din institutiile implicate. Ciolos: Nu doar demisii. Nu doar demiteri. Nu doar schimbare de stapan. E nevoie de mai mult decat atat

PLUS cere ancheta si raspundere penala pentru toti cei care, prin incompetenta si nepasare, sunt complici ai crimelor din Caracal, a scris Dacian Ciolos, liderul formatiunii, sambata, pe pagina sa de.

Procurorul sef al Parchetului Tribunalului Olt, detalii socante despre crima din Caracal: Undeva in jurul orei 1.30 noaptea s-a putut stabili de unde s-a facut apelul la 112

Procurorul sef al Parchetului Tribunalului Olt, Anca Anunta, a vorbit la Antena 3 despre cum a decurs desfasurarea procedurii judiciare in cazul crimei din Caracal. Cazul se afla sub coordonarea unui.

Seful Camerei Deputatilor vrea infiintarea unei comisii parlamentare de ancheta in cazul din Caracal

Presedintele Camerei Deputatilor Marcel Ciolacu a anuntat, sambata, ca va avea de urgenta discutii cu liderii grupurilor parlamentare pentru infiintarea unei comisii de ancheta care sa analizeze cauzele care au dus la tragedia din Caracal.

Se cere pedeapsa cu moartea in Romania! Reactii radicale dupa cazul din Caracal

Se cere pedeapsa cu moartea in Romania! Medicul Monica Pop sustine ca omul care a luat viata altuia cu premeditare nu trebuie samai fie pe acest pamant. Oricum o moarte prin executie e prea.

Psihiatrul Gabriel Diaconu, despre tragedia din Caracal: Probele se acumuleaza si fiecare e din ce in ce mai ingrijoratoare

Psihiatrul Gabriel Diaconu a comentat la Antena 3 cazul celor trei fetedisparute in Caracal. Coincidenta sau nu, toate victimele purtau numele de Mihaela. E preferabil sa ramanem in zona.

Klaus Iohannis, despre tragedia din Caracal: Sunt revoltat ca, din cauza unor disfunctionalitati, o adolescenta a murit in conditii dramatice. Voi solicita o ancheta

Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, este profund indurerat de tragedia petrecuta la Caracal si este revoltat de faptul ca, din cauza unor disfunctionalitati, autoritatile responsabile nu au reusit.

DANCILA, DESPRE CAZUL DIN OLT: Vom lua masuri foarte stricte in cazul adolescentei disparute

Premierul Viorica Dancila a declarat, astazi, referitor la cazul adolescentelor disparute din Olt, ca i-a cerut ministrului de Interne sa mearga la fata locului si sa aiba cat mai repede concluziile anchetei.

Dancila, despre cazul din Olt: Vom lua masuri foarte stricte

Premierul Viorica Dancila a declarat, vineri, referitor la cazul adolescentelor disparute din Olt, c.

Actrita roma Mihaela Dragan, despre cazul din Caracal: Voi, misoginii, sunteti vinovati ca au murit fetele astea

Actrita Mihaela Dragan explica pe pagina sa de Facebook ca vinovati de chinurile prin care au trecut cele doua fete adolescente, ucise de catre criminalul Gheorghe Dinca, sunt misoginii, pentru ca normalizeaza violenta asupra femeilor.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2538 seconds )