Libnet.ro
UNICEF

01:05

Anunt BOMBA de la Dacia: TOTI soferii romani trebuie sa stie URGENT asta...

B1 B1,
Anunt BOMBA de la Dacia: TOTI soferii romani trebuie sa stie URGENT asta...

Dacia le pregateste iubitorilor de tehnologie o supriza extrem de placuta. Grupul Renault, cel care detine compania autohtona, a prezentat in cadrul Paris Auto Show noi motoare pentru masini Dacia Duster, dar. continuă pe B1

Toti soferii romani trebuie sa aiba grija! Codul rutier s-a schimbat! La ce trebuie sa fii atent

Noi prevederi din Codul Rutier au intrat in vigoare de la 1 octombrie. Astfel, de la inceputul acestei luni, amenzile contraventionale pot fi platite la jumatate din minimul prevazut de lege, in termen de 15 zile.

DACIA, investitie de cel putin 1 miliard de euro! Vestea pe care trebuie s-o afle TOTI soferii romani

Marc Suss, vicepresedinte al Grupului Renault, vine cu vesti bune pentru fanii masinilor Dacia. Uzina de la Mioveni ar putea sa creasca capacitatea de productie pentru Dacia, in conditiile in care.

Schimbare MAJORA la Codul Rutier din luna octombrie: TOTI SOFERII romani care fac asta risca enorm...

Schimbari majore pentru soferii romanii! De la 1 octombrie, Codul Rutier prevede ca posesorii de autoturisme vor avea mai mult timp la dispozitie sa plateasca amenzile rutiere reduse la jumatate. Pana acum,.

Veste TERIBILA pentru toti posesorii de Dacia Duster: Ce trebuie sa stie soferii romani...

Vesti importante pentru toti fanii Daciei Duster. Francezii de la Renault au anuntat ca vor creste cu 10% productia modelului la fabrica de la Mioveni, acesta fiind cel mai de succes model local al.

Ce se intampla cu TOATE masinile DACIA din Romania: Anuntul ii priveste pe toti soferii

Dacia vine cu vesti bune pentru fanii sai. Cei care vor sa-si achizitioneze un autoturism produs de compania de la Mioveni vor putea face acest lucru mult mai simplu de acum inainte. Astfel, viitorii posesori de.

ANUNT BOMBA de la ANAF: TOTI romanii sunt vizati! Ce se va intampla din noiembrie

Decizie de ultima ora a Fiscului. Institutia a decis sa trimita, in noiembrie, decizii de impunere tuturor romanilor cu restante. incepand din ianuarie 2019, doar cei inregistrati in SPV Spatiul Privat.

Veste uriasa pentru soferii romani: Ce se intampla cu motorul de Dacie incepand din acest an

Salonul Auto de la Paris, ajuns la a 120-a editie, va avea loc in acest an intre 4 si 14 octombrie. in acest context, este asteptat ca Dacia sa prezinte SUV-ul Duster cu noul motor de 1,3 litri TCe si.

Veste URIASA de la Dacia: Toti posesorii de Duster vor fi SOCATI

Dacia se pregateste sa lanseze noi modele. De data aceasta, fanii modelului Duster au parte de vesti bune. SUV-ul produs la Mioveni va primi un motor nou, 1. 3 TCe, turbo pe benzina, si va fi disponibil in doua.

Referendumul pentru redefinirea familiei: Cati romani trebuie sa se prezinte la vot pentru validarea scrutinului

La referendumul de pe 6 si 7 octombrie sunt asteptati la urne peste 18 milioane de romani cu drept de vot. Potrivit datelor oficiale ale Autoritatii Electorale Permanente numarul oficial al alegatorilor.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )