Libnet.ro
UNICEF

22:45

Referendumul pentru redefinirea familiei: Cati romani trebuie sa se prezinte la vot pentru validarea scrutinului

B1 B1,
Referendumul pentru redefinirea familiei: Cati romani trebuie sa se prezinte la vot pentru validarea scrutinului

La referendumul de pe 6 si 7 octombrie sunt asteptati la urne peste 18 milioane de romani cu drept de vot. Potrivit datelor oficiale ale Autoritatii Electorale Permanente numarul oficial al alegatorilor. continuă pe B1

Coalitia pentru Familie, sprijinita de grupuri de interese neo-protestante din SUA: Care este istoria organizatiei ce a initiat referendumul pentru redefinirea familiei

Coalitia pentru Familie, organizatia care a cerut organizarea referendumului pentru definirea familiei este sprijinita puternic de grupuri de interese neo-protestante din SUA, iar activitatea acesteia dateaza inca.

Sondaj. Mergeti la Referendumul pentru familia traditionala?

Referendumul privind redefinirea familiei va avea loc pe 6 si 7 octombrie, intre orele 7,00 si 21,00. intrebarea care le va fi adresata cetatenilor si la care acestia trebuie sa raspunda cu da sau nu.

Reactia lui Timmermans la organizarea referendumului privind redefinirea familiei

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, declara ca sustine valorile familiei, insa respinge homofobia si afirma ca nu doreste ca aceste valori sa fie folosite drept justificare pentru a starni ura fata de minoritatile sexuale, referindu-se la referendumul care va avea loc in Romania pentru redefinirea familiei.

Basescu voteaza DA la referendumul pentru familia formata dintr-un barbat si o femeie

Traian Basescu a declarat ca va vota cu DA la scrutinul din 6-7 octombrie pentru redefinirea familiei in Constitutie, mentionand ca, in mod paradoxal, referendumul este sustinut de PSD, care face parte din familia socialistilor europeni.

Referendumul pentru familie: Sute de presedinti de sectiilor de votare s-au retras si din judetele Dolj, Teleorman si Prahova

Peste 350 de presedinti de sectii de votare din judetele Teleorman si Dolj au anuntat, marti, Birourile Electorale Judetene la care sunt arondati ca nu vor putea participa la desfasurarea referendumului pentru definirea familiei. Si la Prahova un sfert dintre presedinti au spus ca nu vor fi prezenti.

VIRALUL ZILEI! O parodie despre referendumul pentru familia traditionala face furori pe Facebook (VIDEO)

O noua parodie despre referendumul pentru familia traditionala a devenit viral pe Facebook. Eu am probleme despre homosexuali. Deci, Dumnezeu nu a facut sa fie homosexuali intre baieti, trebuie sa aib.

Campanie BOR: Patriarhul Daniel i ndeamna pe romni sa voteze DA la referendumul pentru familia traditionala pe motiv ca ar fi un act patriotic si national / El denunta actiunile agresive de boicotare

Biserica Ortodoxa Romana a lansat sambata un indemn de participare la referendumul pentru familia traditionala, din 6-7 octombrie, sustinand ca aprobarea revizuirii Constitutiei ar fi un act patriotic, national si profund democratic menit sa apere casatoria dintre un barbat si o femeie. Patriarhul Daniel, prin mesajul publicat sambata, ii critica pe cei care nu sustin demersul de modificare a Constitutiei, invocand actiuni de boicotare agresiva si denigrare injusta a referendumului. El mai sustine ca trebuie aparat darul sacru al vietii persoanei care se naste din iubirea conjugala dintre un barbat si o femeie.

BOR intra oficial in campania pentru referendum: Trebuie sa aparam darul sacru al vietii, in pofida multor actiuni de boicotare agresiva si denigrare injusta a referendumului

Biserica Ortodoxa Romana a anuntat ca Adunarea Nationala Bisericeasca a decis sa ii indemne pe romani sa participe la referendumul pentru redefinirea familiei in Constitutie si sa voteze Da.

Traian Basescu: In mod paradoxal, referendumul este sustinut de socialisti. Voi vota cu un da

Senatorul Partidului Miscarea Populara PMP), Traian Basescu, a declarat ca va vota cu DA la scrutinul din 6-7 octombrie, pentru redefinirea familiei in Constitutie, mentionand ca, in mod paradoxal, referendumul este sustinut de socialisti.

Eugen Tomac, mesaj ferm pentru cei care nu merg la referendum: Boicotul este solutia celor slabi

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a anuntat ca se va prezenta la referendumul pentru redefinirea familiei, pentru ca asa ii dicteaza constiinta. Tomac sustine ca politicienii incearca sa profite de aceasta co.

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )