Libnet.ro
UNICEF

16:00

Kaufland va avea 10 statii pentru masini electrice pe ruta Arad-Constanta

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Kaufland va avea 10 statii pentru masini electrice pe ruta Arad-Constanta

Retailerul german Kaufland, detinut de Schwarz Group, va avea pana la finalul anului zece statii de incarcare rapida in Romania pe ruta Arad-Constanta, dezvoltate de Renovatio. continuă pe Wall-Street Ro

Kaufland dezvolta prima retea publica de statii de incarcare pentru masini electrice

Kaufland lanseaza prima retea publica de statii de incarcare rapida pentru masini electrice din Romania, in parteneriat cu compania Renovatio, unitatile urmand sa fie amplasate pe axa Arad-Constanta, in parcarile a noua magazine Kaufland Romania si pe autostrada A2, informeaza un comunicat de presa al companiei.

Masini electrice: S-a introdus curent la supermarket!

Adresandu-se unei piete in continua crestere, chiar daca ne referim in particular si la Romania unde anul trecut s-au achizitionat 495 de automobile noi hibrid sau electrice 100%, punctele de incarcare vor putea face posibila o deplasare Constanta-Arad si cu o masina electricaKaufland a inaugurat astazi prima retea publica de statii de incarcare rapida pentru masini electrice din Romania.

Este un inceput. Kaufland pune in magazinele sale statii rapide de incarcare pentru masinile electrice

Retailerul german Kaufland va pune pana la finele acestui an statii de incarcare rapida pentru masinile electrice in 10 dintre magazinele sale, o alta statie urmand sa fie montata pe autostrada A2, au anuntat oficiali ai Kaufland si ai companiei Renovatio, care produce si instaleaza aceste puncte. O statie rapida permite incarcarea completa a bateriei in putin peste o ora, iar costurile unui punct sunt de peste 30. 000 euro. Kaufland a cumparat din Germania 18 masini electrice e-Golf, majoritatea urmand sa fie donate unor ONG-uri.

Anuntul facut de Kaufland Romania

Kaufland Romania, in parteneriat cu Renovatio, a anuntat, joi, lansarea primei retele publice gratuite de statii de incarcare rapida pentru masini electrice, in cadrul programelor de.

Doar masini electrice vor mai fi comercializate in Olanda, incepand cu 2025

Olanda pare sa nu se incurce cand vine vorba de masuri impotriva poluarii. Camera inferioara a Parlamentului olandez a decis, cu majoritate de voturi, sa nu mai permita comercializarea masinilor.

Transformari radicale in lume: strazi pentru masini care au devenit spatii pietonale

Suntem o societate dependenta de automobile, care uita ca orasele sunt construite pentru oameni, spun brazilienii de la urb-i . Acest lucru este valabil peste tot pe glob. Sunt totusi orase in lume care vor sa schimbe acest trend, iar.

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )