Libnet.ro
UNICEF

06:00

Kumho prezinta la Frankfurt o anvelopa care isi rezolva singura pana

Hotnews Hotnews,
 Kumho prezinta la Frankfurt o anvelopa care isi rezolva singura pana

Producatorul sud-coreean de anvelope Kumho a creat o anvelopa capabila sa acopere singura gaurile lasate de cuie. Solutii similare sunt intalnite si la alti producatori de anvelope, dar Kumho spune ca anvelopa lor este cu 25% mai usoara decat cele rivale si asigura performante excelente la franare pe carosabil ud, iar nivelul de zgomot la rulare este mic. continuă pe Hotnews

Dupa ce a sanctionat zeci de proprietari in ultima vreme, Primaria Braila ar trebui sa isi dea singura amenda, pentru terenurile pe care le lasa in paragina

Primaria Braila a amendat, prin intermediul Politiei Locale, zeci de proprietari care isi lasa in paragina terenurile si cladirile situate in zona centrala a municipiului. Masura coercitiva are drept scop determinarea respectivilor proprietari sa imbunatateasca aspectul imobilelor. Numai ca, la randul ei, Primaria detine terenuri pe care le-a abandonat efectiv, de ani de zile.

Presedintele Camerei Deputatilor prezinta luni principiile care stau la baza votului prin corespondenta

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat ca luni va prezenta principiile care stau la baza votului prin corespondenta si ca isi doreste sa existe o dezbatere publica pe aceasta tema.

Sinteza zilei: Mafia pompelor funebre si afacerile preotilor care isi elimina concurenta

Mihai Gadea a prezentat, in editia de miercuri a emisiunii Sinteza zilei, mai multe anchete jurnalistice care vizeaza afacerile cu moartea ale preotilor sau ale angajatilor IML care sunt si patroni de pompe.

Victor Ponta acuza din nou Realitatea TV de evaziune fiscala: Smecheri cu protectie politica care isi permit de 4 ani sa nu plateasca niciun leu bugetului

Premierul Victor Ponta acuza din nou Realitatea TV de evaziune fiscala, intr-o scrisoare adresata copresedintilor PNL Alina Gorghiu si Vasile Blaga in care afirma ca reprezentanti ai postului de televiziune se lauda cu protectia si sprijinul PNL.

Un nou virus gigantic, care isi schimba forma, a fost descoperit in Siberia

Un nou virus gigant a fost descoperit in solurile inghetate din Siberia, fiind numit Mollivirus Sibericum, pentru ca este moale si isi schimba forma cu usurinta, informeaza AFP, potrivit Agerpres. Este un.

Klaus Iohannis: Cu ocazia sarbatorii crestine a Nasterii Maicii Domnului, le urez La multi ani! tuturor celor care isi serbeaza astazi onomastica. Va transmit ganduri de bine

Pe data de 8 septembrie, crestinii sarbatoresc Nasterea Maicii Domnului, cunoscuta si drept Sfanta Maria Mica. Sfanta Maria este prima sarbatoare din cursul anului bisericesc, care a inceput la 1 septembrie.

GALERIE FOTO. Cel mai nou trend in randul cuplurilor care isi incheie casnicia: Selfie de divort

Un nou trend in materie de divorturi a aparut recent pe Internet. Cuplurile isi incheie casniciile cu un selfie, prin care promit ca vor ramane parteneri intotdeauna pentru binele copiilor lor.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2708 seconds )