Libnet.ro
UNICEF

23:30

Klaus Iohannis: Cu ocazia sarbatorii crestine a Nasterii Maicii Domnului, le urez La multi ani! tuturor celor care isi serbeaza astazi onomastica. Va transmit ganduri de bine

B1 B1,
Klaus Iohannis: Cu ocazia sarbatorii crestine a Nasterii Maicii Domnului, le urez La multi ani! tuturor celor care isi serbeaza astazi onomastica. Va transmit ganduri de bine

Pe data de 8 septembrie, crestinii sarbatoresc Nasterea Maicii Domnului, cunoscuta si drept Sfanta Maria Mica. Sfanta Maria este prima sarbatoare din cursul anului bisericesc, care a inceput la 1 septembrie. continuă pe B1

Procesiune religioasa dedicata Nasterii Maicii Domnului

Cateva sute de persoane participa sambata, incepand cu ora 17,00, pe strazile din centrul vechi al Brasovului, la o procesiune religioasa dedicata sarbatoririi Nasterii Maicii Domnului, eveniment care va fi.

Sfanta Maria Mica. Bisericile si manastirile cu hramul Nasterii Maicii Domnului

Nasterea Maicii Domnului sau Sfanta Maria Mica, sarbatorita in 8 septembrie, este prima mare sarbatoare din Anul Nou Bisericesc si marcheaza hotarul dintre vara si toamna, scrie Mediafax. Multe biserici.

Crestinii sarbatoresc, marti, Nasterea Maicii Domnului

Nasterea Maicii Domnului sau Sfanta Maria Mica, sarbatorita in 8 septembrie, este prima mare sarbatoare din Anul Nou Bisericesc si marcheaza hotarul dintre vara si toamna, .

Sfanta Maria Mica 2015. Crestinii sarbatoresc Nasterea Maicii Domnului pe 8 septembrie

Sfanta Maria Mica 2015. in fiecare an, pe 8 septembrie, crestinii sarbatoresc Nasterea Maicii Domnului sau, cum mai este cunoscuta in popor, Sfanta Maria Mica. Traditia spune ca rugaciunile adresate Sfintei Maria de catre cele care isi doresc un copil sunt mai ascultate ca oricand.

Klaus Iohannis: Constitutia se modifica intr-o perioada de calm electoral. Dupa alegeri, nu inainte. Discutia pe Constitutie, cu mare placere, dupa 2016

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, intr-o conferinta de presa sustinuta la Palatul Cotroceni, ca modificarea Constitutiei nu este, in opinia sa, potrivita in acest moment: Constitutia se discuta si se modifica intr-o perioada de calm electoral. Asta inseamna dupa alegerile de anul urmator, nu inainte. Discutia pe Constitutie, cu mare placere, dupa anul 2016, a afirmat Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis a promulgat Codul Fiscal

ACTUALIZARE 20:50 Ponta: Codul Fiscal este acum o certitudine Premierul Victor Ponta a salutat, in aceasta seara, promulgarea Codului fiscal de catre presedintele Klaus Iohannis. *ACTUALIZARE 20:00 Cazul romanului rapit, tratat cu maxima atentie *ACTUALIZARE 19:50 Iohannis: Ma astept ca Ponta sa demisioneze la un moment dat.

Romania va avea consulate la Bari, Stuttgart, Manchester. Presedintele Klaus Iohannis a anuntat semnarea decretelor

Noi consulate generale ale Romaniei vor functiona la Bari, Stuttgart si Manchester, presedintele Klaus Iohannis semnand, marti, decretele privind infiintarea acestora. Potrivit unui comunicat.

Contre politice pe tema refugiatilor: Catalin Predoiu, lasat in ofsaid de Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca nu a fost niciodata de acord cu respectarea unor cote obligatorii privind numarul de refugiati, insa Romania ar putea accepta peste 1. 700 de refugiati. Romania a.

Klaus Iohannis, intrebat daca mai vrea demisia lui Victor Ponta: Nu mi-am schimbat parerea si astept sa se intample la un moment dat

Nu mi-am schimbat parerea si astept sa se intample la un moment dat, a declarat luni seara presedintele Klaus Iohannis, intr-o conferinta de presa la Palatul Cotroceni, intrebat daca isi mai doreste demisia lui Victor Ponta.

Klaus Iohannis se asteapta ca premierul Victor Ponta sa demisioneze

Presedintele Klaus Iohannis a fost intrebat, luni, daca si-a schimbat opinia fata de premierul Victor Ponta, in contextul problemelor penale ale acestuia, respectiv daca inca mai asteapta o demisie a.

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3232 seconds )