Libnet.ro
UNICEF

12:45

Daimler intra pe mana chinezilor, care vor si mai multe automobile electrice

Hotnews Hotnews,
 Daimler intra pe mana chinezilor, care vor si mai multe automobile electrice

Sambata, 24 februarie, a devenit cunoscut faptul ca seful producatorului auto chinez Geely a achizitionat aproape 10% din actiunile Daimler, devenind cel mai mare actionar unic din concern. Potrivit agentiei de stiri Bloomberg, in ultimele saptamani miliardarul chinez Li Shufu a cumparat actiuni de pe piata ale Daimler, in valoare de aproape 7,5 miliarde de euro. In noua sa calitate, el viziteaza duminica si luni sediul companiei din Stuttgart. Marti, sunt planificate discutii in Cancelaria de la Berlin. continuă pe Hotnews

Antrenorii Nadiei Comaneci, implicati intr-un scandal urias: Mai multe gimnaste acuza abuzuri fizice si emotionale (VIDEO)

Curg acuzatiile gimnastelor la adresa celor care ar fi trebuit sa le poarte de grija si sa le fie ca niste parinti. Mai multe foste sportive din Statele Unite si din Romania sustin ca antrenorii Bela si.

Associated Press: Sotii Bela si Martha Karolyi, acuzati de abuzuri fizice si emotionale - Mai multe foste gimnaste au dezvaluit ca erau fortate sa se antreneze chiar si cand aveau fracturi

Mai multe foste gimnaste americane si din Romania au vorbit pentru Associated Press despre abuzurile fizice si emotionale suferite in perioada in care au fost antrenate de sotii Bela si Martha Karolyi si despre faptul ca au fost fortate sa se antreneze desi aveau fracturi sau alte accidentari.

Mai multe femei au fost jefuite pe strada de o banda de adolescenti

Mai multe femei in varsta au fost victimele unor adolescenti care le-au urmarit pe strada, in zone izolate, si le-au talharit.

Ministerul Educatiei a lansat in dezbatere mai multe programe scolare pentru liceele tehnologice si invatamantul profesional

Ministerul Educatiei a lansat in dezbatere publica mai multe programe scolare pentru liceele tehnologice si invatamantul profesional. Printre documentele puse in consultare se afla si curriculumul pentru calificarea profesionala Asistent medical generalist. Termenul pana la care pot fi trimise observatii este 10 martie 2018.

Un fotbalist portughez, acuzat de tentativa de omor si mai multe infractiuni. Sportivul a fost arestat

Ruben Semedo, fundasul echipei Villarreal, a fost acuzat de mai multe infractiuni, printre care si tentativa de omor, furt si posesie ilegala de arma. Un judecator a decis ca acesta sa fie retinut fara.

Trafic rutier restrictionat temporar, sambata si duminica, pe mai multe strazi din Capitala

Traficul rutier va fi restrictionat temporar, sambata si duminica, pe mai multe strazi din Capitala .

Iurie Leanca vrea mai multe poduri pe Prut: Nu am reusit sa reconstruim niciun pod distrus de Armata Sovietica

Vicepremierul pentru Integrare Europeana de la Chisinau, Iurie Leanca, a vorbit vineri, 23 februarie, despre rezultatele vizitei sale oficiale la Bucuresti. Oficialul moldovean a declarat ca a discutat la intrevederile cu demnitarii romani inclusiv posibilitatea de a construi mai multe poduri pe raul Prut.

Picturi pe panza, monede, medalii aniversare si mai multe arme neletale de foc au fost ridicate de politisti in urma unor perchezitii

Politistii galateni au efectuat mai multe perchezitii pe raza judetului Galati, la domiciliul unor persoane banuite de nerespectarea regimului armelor si munitiilor, uz de arma neletala fara drept si braconaj.

Oferta EURES: 1.236 locuri de munca, vacante in strainatate, cele mai multe in Germania

Angajatorii din Spatiul Economic European ofera, prin intermediul retelei EURES Romania, 1. 236 locuri de munca vacante, cele mai multe posturi fiind in Germania, aproximativ 700.

LISTA Diaspora Start-Up: Unde poti contacta organizatiile care vor imparti fonduri europene de max. 40.000 Euro fiecare, pentru mici afaceri

Romanii plecati in strainatate si care revin in tara pot obtine fonduri europene de pana la 40. 000 de euro fiecare, pentru a-si deschide mici afaceri in Romania, prin programul Diaspora Start-Up. Puteti descarca listele cu datele de contact ale organizatiilor care vor imparti banii europeni, prin proiecte.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2511 seconds )