Libnet.ro
UNICEF

11:30

Brexit: Ce se va intampla cu masinile cu volan pe dreapta din Romania

B1 B1,
Brexit: Ce se va intampla cu masinile cu volan pe dreapta din Romania

Autoturismele cu volan pe dreapta aduse din Marea Britanie nu vor mai putea circula din 2021 in Romania, daca nu vor fi reomologate de Registrul Auto Roman. continuă pe B1

Actritele din Romania care au aparut fara haine in filme, dupa 1989. Putini stiau ca Maia Morgenstern se numara printre ele

De multe ori ati auzit fraza Arta cere sacrificii!, mai ales cand vine vorba de teatru si film. Cinematografia europeana a fost pioniera filmelor cu actrite, superbe, filmand in ipostaze sexy. Asta se intampla in 1913, intr-o productie ceha, filmul Ecstasy, care contine o scena, controversata la vremea ei, actrita austriaca Hedy Lamarr inoata si .

Cum a ajuns sa arate azi Axinte de la Vacanta Mare. Cu ce vedeta din Romania s-a pozat, dupa ce a fost acuzat de escrocherie

Il mai stii pe Axinte de la Vacanta Mare? Acesta s-a transformat total si s-a pozat cu o vedeta din Romania, nimeni alta decat celebra Maria Constantin. Imaginea a fost publicata pe contul de Instagram al frumoasei artiste. Cum a ajuns sa arate azi Axinte de la Vacanta Mare Daca va intrebati ce mai face .

GATA! SE DA si A DOUA PENSIE! Toti PENSIONARII din ROMANIA asteptau VESTEA CEA MARE!

Vesti bune pentru pensionarii din Romania! Urmeaza sa primeasca o a doua pensie. Proiectul de lege ce reglementeaza cadrul legal pentru infiintarea schemelor de pensii ocupationale si ale fondurilor.

Omul cu cea mai mare pensie din Romania, drama de nedescris. Unde a lucrat barbatul si ce au patit copiii lui

Nu de mult, vorbeam de pensiile speciale si de numarul mare de beneficiari ai acestora. Recordul unei astfel de pensii o detine un fost procuror general, acesta incasand brut suma de 73. 890 de lei. Omul cu cea mai mare pensie din Romania, drama de nedescris Personajul despre care vorbim este nimeni altul, decat fostul procuror .

Monica Tatoiu nu face cumparaturi din Romania. Cati bani cheltuie lunar pe mancare

Prezenta Monicai Tatoiu pe micul ecran nu mai surprinde pe nimeni. Multa lume o cunoaste si, de asemenea, ii cunoaste povestea vietii si greutatile prin care a trecut pana in acest moment. Monica Tatoiu nu face cumparaturi din Romania Asa cum, de nenumarate ori, a declarat, Monica Tatoiu este un om nonconformist si cu dragoste .

Pastoritul din Romania in vizorul lui The Guardian: O oaie intreaga pentru 18 lire. Ghita Ciobanul ar duce-o mai degraba la Londra

Absenta capacitatilor de prelucrare a carnii face ca animalele vii sa fie trimise la export in dauna ciobanilor si a nivelului de trai. Prestigiosul cotidian britanic a stat de vorba si cu Ghita Ciobanul ca sa scoata in evidenta lipsa de viziune si simt practic din zootehnia si industria alimentara din Romania.

Compania de stat din Romania cu zero realizari

O companie de stat din Romania ar putea intra in orice moment in Cartea Recordurilor pentru ineficienta. Vorbim despre Autoritatea de Reforma Feroviara, infiintata in 2017, care avea scop clar: sa cumpere trenuri noi pentru operatorii de transport feroviar. Au trecut trei ani de atunci si nu au facut absolut nimic.

Ce efecte devastatoare va avea iarna neobisnuit de calda din Romania. ANM trage un semnal de alarma

Temperaturile neobisnuit de ridicate pentru aceasta perioada vor pune in pericol culturile agricole, avertizeaza directorul executiv al Administratiei Nationale de Meteorologie ANM). Vremea se va mentine in continuare calda, desi valorile termice vor inregistra o usoara scadere. Noptile vor fi geroase la nivelul intregii tari. ANM: Temperaturile ridicate pun in pericol culturile agricole Pentru agricultura, .

Aceasta este compania de stat din Romania cu zero realizari. in 3 ani, nu a facut absolut nimic

O companie de stat din Romania ar putea intra, in orice moment, in Cartea Recordurilor pentru ineficienta.

Compania de stat din Romania cu zero realizari

O companie de stat din Romania ar putea intra, in orice moment, in Cartea Recordurilor pentruineficienta! Vorbim despre Autoritatea de Reforma Feroviara, infiintata in 2017, care avea un scop clar: sa cumpere trenuri noi pentru operatorii de transpor feroviar.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )