Libnet.ro
UNICEF

22:30

Omul cu cea mai mare pensie din Romania, drama de nedescris. Unde a lucrat barbatul si ce au patit copiii lui

Playtech Playtech,
Omul cu cea mai mare pensie din Romania, drama de nedescris. Unde a lucrat barbatul si ce au patit copiii lui

Nu de mult, vorbeam de pensiile speciale si de numarul mare de beneficiari ai acestora. Recordul unei astfel de pensii o detine un fost procuror general, acesta incasand brut suma de 73. 890 de lei. Omul cu cea mai mare pensie din Romania, drama de nedescris Personajul despre care vorbim este nimeni altul, decat fostul procuror . continuă pe Playtech

El este barbatul cu cea mai mare pensie din Romania! Nu o sa-ti vina sa crezi ce suma exorbitanta primeste!

Gheorghe Balasoiu 73 de ani) este barbatul cu cea mai mare pensie din Romania. Fostul magistrat nu primeste nici mai mult, nici mai putin de. 890 de lei.

Lider PSD, atac la Guvernul PNL: Pune la cale cea mai mare inselatorie din ultimii 30 de ani

Presedintele organizatiei judetene Botosani a Partidului Social Democrat PSD), senatorul Doina Federovici, a declarat, sambata, ca Partidul National Liberal PNL), prin alegerile anticipate, pune la cale cea mai mare inselatorie din ultimii 30 de ani.

Eugen Tomac, despre Conventia Romanilor de Pretutindeni: Cea mai mare reuniune unde s-a dezbatut la un nivel inalt problematica celor peste 10 milioane de romani de peste hotare

Conventia Romanilor de Pretutindeni a fost cea mai mare reuniune unde s-a dezbatut la un nivel inalt problematica celor peste zece milioane de romani de peste hotare, a afirmat Eugen Tomac, liderul PMP, care a.

Business report: Orasul viitorului. Tara din UE care construieste prima zona urbana fara masini; City Insurance, cel mai mare asigurator din Romania, negociaza vanzarea, la Londra. S-a imprumutat 25 de milioane de euro pentru daune

Tesla depaseste Volkswagen si devine a doua mare companie auto in functie de capitalizare, cu o valoare de 100 miliarde dolari. Tesla a atins o capitalizare de. Romania a ajuns sa angajeze medici straini pentru spitalele de stat. 000 de medici romani au plecat din tara, in ultimii zece ani. in plina criza de medici.

Cine e iubitul Alinei Eremia. Cea mai ascunsa relatie din showbiz e acum oficiala FOTO

Alina Eremia a dat cartile pe fata! Artista nu se mai ascunde, dupa ce a facut publica o imagine cu iubitul ei. Tanara cantareata pare sa se fi saturat de toate situatiile in care nu s-a putut afisa in mod public, la bratul actualului ei partener. Fosta componenta din formatia Lala Band l-a prezentat in .

Cea mai bogata femeie din Africa, pusa sub acuzare pentru frauda

Cea mai bogata femeie din Africa, Isabel Dos Santos, fiica fostului presedinte al Angolei, a fost pusa sub acuzare pentru frauda si delapidare de fonduri de catre procurori, relateaza BBC News.

Un codalb, cea mai mare acvila din Europa, a fost impuscat cu alice in Teleorman

Un codalb ranit a fost descoperit de un paznic de vanatoare pe un camp de langa orasul Zimnicea. Pasarea ranita a fost dusa la o fundatie, unde a primit ingrijiri medicale.

Topul masinilor electrice cu cea mai buna autonomie: Automobilele Tesla domina autoritar clasamentul

Automobilele Tesla domina topul masinilor electrice cu cea mai mare autonomie, potrivit unui top realizat de jurnalistii de la revista Car Magazine.

Descoperiti. Femeile din spatele unora dintre cei mai puternici barbati din Romania

Andreea Sava a prezentat, in exclusivitate, la Descoperiti, un material despre femeile aflate in spatele celor mai puternici barbati din Romania.

Directorul CFR Calatori: Am dublat capacitatea trenurilor care circula astazi. E cea mai mare suplimentare decisa pana acum

Trenurile CFR Calatori au capacitatea dublata, a anuntat directorul Dan Costescu. Numarul vagoanelor a fost suplimentat cu inca 9, ajungand de la 78 la 87. Pana la finalul zilei se va ajunge la aproape 7. 500 de locuri pentru cele 10 trenuri suplimentate de pe Valea Prahovei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )