Libnet.ro
UNICEF

08:30

Anunt BOMBA pentru soferii romani: Ce se intampla daca NU ti-ai pus CAUCIUCURILE de IARNA din luna octombrie!

B1 B1,
Anunt BOMBA pentru soferii romani: Ce se intampla daca NU ti-ai pus CAUCIUCURILE de IARNA din luna octombrie!

Vesti teribile pentru soferi. Iarna aceasta vine mai devreme, primele ninsori fiind asteptate chiar de saptamana aceasta! Soferii romani trebuie sa fie constienta de faptul ca, in cazul in care se. continuă pe B1

Masinile diesel, INTERZISE OFICIAL! Veste TERIBILA pentru soferii romani: Trei MILIOANE de autoturisme de la noi deja NU MAI POT CIRCULA!

Era masinilor pe motorina sta sa apuna! Autoritatile din mai multe tari au anuntat ca vor interzice circulatia autoturismelor pe motorina, iar comisarul european pentru piata interna si industrie,.

Schimbare RADICALA a Codului Rutier incepand chiar din aceste zile: TOTI soferii romani sunt DIRECT AFECTATI

Schimbari majore in legislatia rutiera! Toti soferii romani trebuie sa stie ca de la inceputul lunii octombrie a intrat in vigoare o prevedere care le permite sa plateasca amenzile contraventionale la.

TOTUL despre noul model de Duster de la Dacia: Soferii romani sunt ULUITI (FOTO)

Dacia a prezentat in premiera noua generatie de Duster Pick-up. Modelul are o caroserie pick-up si la a doua generatie, chiar daca aceasta nu este una oficiala, dezvoltata de uzina, ci de un carosier.

Anunt important pentru soferi. Ce se intampla cu permisele auto ale romanilor

Comisiile juridica pentru aparare ale Senatului au dat, marti, raport comun favorabil initiativei legislative care reglementeaza perioadelor de suspendare a dreptului de a conduce pe drumurile publice si a.

Masinile DIESEL, INTERZISE OFICIAL: Anuntul Comisiei Europene baga PANICA printre soferii romani. Cat mai ai voie sa circuli...

Disparitia masinilor pe motorina pare tot mai aproape. Potrivit comisarului european pentru piata interna si industrie, in cativa ani, acestea nu vor mai putea fi vazute pe strazi, informeaza Digi.

Vesti TERIBILE de la Dacia: Da, e vorba de CAROSERIE... Ce trebuie sa faca URGENT toti soferii romani...

Vesti proaste pentru toti cei care intentioneaza sa-si cumpere un autorurism Dacia! Numarul caroseriilor vopsite la Dacia Pitesti pentru uzina Renault din Algeria a scazut drastic in primele noua luni.

Masinile DIESEL, interzise oficial: Soferii romani care au autoturism pe motorina vor primi BANII iNAPOI! Unde se depun cererile...

Grupul auto Volkswagen AG a anuntat ca va oferi bonusuri si subventii proprietarilor de vehicule echipate cu motoare diesel mai vechi pentru a le schimba cu modele mai noi si mai putin poluante, transmit.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2331 seconds )