Libnet.ro
UNICEF

11:00

ATENTIE, SOFERI! Care este cea mai noua teapa la care poti fi victima daca ai o masina

Auto Ro Auto Ro,
ATENTIE, SOFERI! Care este cea mai noua teapa la care poti fi victima daca ai o masina

Romania este o tara in care hotii si talharii sunt la drumul mare. De la metoda accidentul si pana la furtul banilor de pe card, oamenii au mereu parte de surprize neplacute care ii lasa fara bani. Iar soferii sunt o tinta excelenta pentru hotii care s-au specializat pe urmatoarele talharii la care trebuie sa avem grija. continuă pe Auto Ro

Cristian Tudor Popescu, despre Halep: E o prostie sa spui ca este cea mai buna jucatoare din lume

Cristian Tudor Popescu nu crede ca Simona Halep se poate considera deocamdata cea mai valoroasa jucatoare a lumii desi a ajuns luni in fruntea clasamentului mondial feminin. Sa fim lucizi. in.

Aceasta este cea mai eficienta metoda prin care elevii si studentii pot invata

Studentii aleg sa studieze de pe noile tehnologii precum smartphone-uri, tablete sau e-readere. insa un studiu sugereaza ca acestia invata mult mai eficient atunci cand citesc carti.

Ai pres in fata usii? Arunca-l imediat! Este cea mai mare greseala a romanilor. Iata ce nenorocire ti se poate intampla

Nu exista roman care sa nu aiba pres in fata usii de la intrare, insa trebuie sa stiti ca exista anumite riscuri la care va supuneti folosind acest obiect. Numerologul Viorel Pop sustine.

Ministrul Turismului: Cazul Omnia Turism, cea mai mare paguba in turism dupa Revolutie. ANAF va face un control

Cazul Omnia Turism este cea mai mare paguba in turism de dupa Revolutie, a anuntat miercuri ministrul Turismului, Mircea Titus Dobre, care a precizat ca ANAF va face in perioda urmatoare un control la agentia de turism.

Ministrul Turismului, despre Omnia Turism: Cea mai mare paguba realizata de o agentie de turism. Turistii sa nu mai plece chiar daca au bilete platite

Ministrul Turismului, Mircea Dobre, sustine ca paguba realizata de agentia de turism Omnia Turism este cea mai mare paguba realizata de o agentie de turism de dupa revolutie incoace, avertizandu-i pe turisti sa nu se mai deplaseze in excursiile planuite prin agentie, chiar daca au biletele platite.

Marius Copil, la cea mai buna clasare din cariera. Pe ce loc a ajuns singurul tenismen roman din Top 100 ATP

Marius Copil a urcat un loc in clasamentul ATP dat publicitatii luni. Aceasta este cea mai buna clasare din cariera jucatorului roman de 26 de ani.

Ingredientele unui oras modern: cum a ajuns Viena capitala cu cea mai buna calitate a vietii

Viena este cel mai inteligent oras din lume potrivit Smart City Index realizat de compania de consultanta Roland Berger pentru anul 2017, iar de 8 ani conduce clasamentul oraselor cu cea mai buna calitate a vietii, potrivit unui studiu realizat de compania Mercer. Care este secretul? Transportul public din Viena este considerat unul dintre cele mai performante din lume, orasul are circa 2000 de parcuri, iar tehnologia face viata locuitorilor si a turistilor mai usoara. In plus, orasul investeste masiv in cercetare pentru a reduce poluarea si congestiile in trafic, ambitia sa fiind ca pana in 2050 sa reduca cu pana la 80% emisiile de CO2, raportat la 1990, iar consumul din surse regenerabile de energie sa ajunga pana la 50%.

Care este reteaua de telefonie din Romania cu cea mai rapida conexiune la Internet 4G

Inca de la lansarea 4G, internetul mobil a cunoscut o crestere spectaculoasa in ceea ce priveste viteza conexiunii. Reteaua care ofera cel mai rapid Internet 4G este cu 15% mai rapida decat celelalte.

O scurgere de petrol din Golful Mexic, posibil sa fie cea mai mare din SUA de la explozia din 2010

O scurgere de petrol din Golful Mexic de saptamana trecuta este posibil sa fie cea mai mare din SUA de la explozia din 2010 la campul petrolifer Macondo a companiei British Petroleum BP) care a scufundat platforma Deepwater Horizon, transmite Bloomberg.

Simona Halep a dezvaluit care a fost cea mai dulce victorie a carierei: Am depasit o bariera importanta

Simona Halep este numarul 1 mondial din tenisul feminin, postura din care va participa incepand de duminica la Turneul Campioanelor, de la Singapore.

ştiri din Auto

ştiri de la Auto Ro

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )