Libnet.ro
UNICEF

17:45

Ministrul Turismului, despre Omnia Turism: Cea mai mare paguba realizata de o agentie de turism. Turistii sa nu mai plece chiar daca au bilete platite

Adevărul Adevărul,
Ministrul Turismului, despre Omnia Turism: Cea mai mare paguba realizata de o agentie de turism. Turistii sa nu mai plece chiar daca au bilete platite

Ministrul Turismului, Mircea Dobre, sustine ca paguba realizata de agentia de turism Omnia Turism este cea mai mare paguba realizata de o agentie de turism de dupa revolutie incoace, avertizandu-i pe turisti sa nu se mai deplaseze in excursiile planuite prin agentie, chiar daca au biletele platite. continuă pe Adevărul

Ministrul Turismului: Cazul Omnia Turism, cea mai mare paguba in turism dupa Revolutie. ANAF va face un control

Cazul Omnia Turism este cea mai mare paguba in turism de dupa Revolutie, a anuntat miercuri ministrul Turismului, Mircea Titus Dobre, care a precizat ca ANAF va face in perioda urmatoare un control la agentia de turism.

Cei 80 de turisti romani blocati in strainatate dupa ce au cumparat vacante de la Omnia Turism vor fi adusi in tara

ACTUALIZARE 11:43 Ministrul Turismului: Cazul Omnia Turism, cea mai mare paguba in turism dupa Revolutie Cazul Omnia Turism este cea mai mare paguba in turism de dupa Revolutie, a anuntat astazi ministrul Turismului, Mircea Titus Dobre, care a precizat ca ANAF va face in perioda urmatoare un control la agentia de turism. ----- Cei 80 de turisti romani blocati in strainatate, in urma problemelor aparute la agentia Omnia Turism, vor fi adusi in tara, iar ministrul Turismului le recomanda celor care au cumparat pachete prin aceasta agentie sa nu mai plece in acele calatorii, potrivit unui comunicat al Ministerului Turismului trimis Redactiei.

Ministrul Turismului sustine ca problemele financiare aparute la Omnia Turism reprezinta cea mai mare paguba de dupa Revolutie

Ministrul Turismului, Mircea Dobre, a declarat ca cele 8. 300 de pachete turistice de 7,4 milioane de euro vandute de Omnia Turism, care nu se vor mai putea pune in practica dupa moartea patronului agentiei, reprezinta cea mai mare paguba consemnata in acest domeniu dupa Revolutie .

Bilantul primelor 100 de zile ale Guvernului Tudose. Romania ar avea cea mai mare crestere economica din UE

Romania se afla pe primul loc in Uniunea Europeana la cresterea economica, tara noastra a inregistrat in primul trimestru o crestere economica de 5,9%, cea mai mare din Uniunea Europeana, iar in al doilea trimestru cresterea a fost de 6,1% pe serie bruta.

imbunatatirea conectivitatii in statele dunarene, cea mai mare prioritate

Comisarul pentru politica regionala, Corina Cretu a declarat astazi ca cea mai mare prioritate in regiunea dunareana este o conectivitate imbunatatita, cuprinzand transportul terestru si navigabilitatea, informeaza reprezentanta Comisiei Europene in tara noastra prin intermediul unui comunicat de presa.

O scurgere de petrol din Golful Mexic, posibil sa fie cea mai mare din SUA de la explozia din 2010

O scurgere de petrol din Golful Mexic de saptamana trecuta este posibil sa fie cea mai mare din SUA de la explozia din 2010 la campul petrolifer Macondo a companiei British Petroleum BP) care a scufundat platforma Deepwater Horizon, transmite Bloomberg.

Ministerul Turismului: Agentia Omnia Turism are conturile blocate. Turistii care au pachete prin Omnia Turism sa nu mai plece in calatorii

Ministerul Turismului a anuntat marti seara ca situatia creata in urma decesului patronului Omnia Turism este complexa, iar institutia cauta acum solutii pentru mai multe probleme aparute in urma blocarii conturilor bancare ale agentiei, imediat dupa ce s-a difuzat in mass-media vestea mortii acestuia. A fost calculata o pierdere de 7,4 milioane euro, din incasarea banilor pe 8. 300 de pachete vandute pentru anul 2018.

Simona Halep si-a dezvaluit cea mai mare dorinta de cand e in circuitul WTA: Am daramat o bariera in interiorul meu

Simona Halep, numarul unu mondial in tenisul feminin, a dezvaluit numele jucatoarei pe care si-a dorit cel mai mult sa o invinga de cand evolueaza in circuitul WTA. A fost o.

Rasturnare de situatie in cazul sinuciderii patronului de la Omnia Turism. Ce scrie in biletul lasat de George Negru

Misterul sinuciderii patronului de la Omnia Turism, care a provocat cea mai mare paguba din istoria turismului romanesc, a fost elucidat. Potrivit unor surse, patronul Omnia Turism,George Negru, care s-a .

Ai pres in fata usii? Arunca-l imediat! Este cea mai mare greseala a romanilor. Iata ce nenorocire ti se poate intampla

Nu exista roman care sa nu aiba pres in fata usii de la intrare, insa trebuie sa stiti ca exista anumite riscuri la care va supuneti folosind acest obiect. Numerologul Viorel Pop sustine.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )