Libnet.ro
UNICEF

22:00

Noul Ford Fiesta ST este cel mai bun de pana acum. Are 200 de cai si ofera in premiera un diferential LSD

Auto Ro Auto Ro,
Noul Ford Fiesta ST este cel mai bun de pana acum. Are 200 de cai si ofera in premiera un diferential LSD

Americanii de la Ford au publicat informatii noi despre hot hatch-ul de segment B, care rivalizeaza printre altii cu Renault Clio RS. Acesta ofera un motor turbo cu trei cilindri si un diferential LSD. continuă pe Auto Ro

Razvan Marin merita Oscarul pentru cel mai bun tanar, scrie presa belgiana

Razvan Marin, mijlocasul roman al lui Standard Liege, merita Oscarul pentru cel mai bun tanar fotbalist din campionatul Belgiei, scrie presa de joi din aceasta tara, la putine zile dupa decernarea premiilor Oscar de la Hollywood.

BET, cel mai rentabil dintre cosurile de actiuni avute in vedere

Indicele BET, referinta Bursei de Valori Bucuresti BVB), a avut o rentabilitate de 0,69%, in intervalul 1 martie - 8 martie, reprezentand cosul de actiuni cu cel mai bun randament dintre cei urmariti, in perioada mentionata. Spre deosebire, indicele BET-FI, al celor cinci SIF-uri plus Fondul Proprietatea, a scazut cu 0,65%, in timp ce BET-XT, ce include cele mai lichide 25 de companii ale bursei, a urcat cu 0,41%. in cazul ultimei luni perioada 8 februarie - 8 martie), indicele BET a urcat cu 4,88%, peste aprecierea avuta de BET-FI si BET-XT, de 2,35%, respectiv 4,33%.

Cum sa scapi de petele de cafea de pe cescutele de portelan? Este cel mai tare truc

Cafeaua sau ceaiul negru v-au patat frumoasele cescute din ceramica si portelan? Nu mai stati pe ganduri si apelati urgent la cele mai bune solutii naturale de curatare a acestora. Efectele sunt.

De ce proiectul de tara al lui Dragnea e cel mai bun?

Sambata, la Sala Palatului, in cadrul Congresului PSD, Liviu Dragnea a anuntat un proiect de tara c.

Groomingul este cel mai mare pericol pentru copii

Groomingul distruge copiii. Medicii spun ca acestia ar trebui sa se fereasca. Pentru ca, daca copilu.

Electrica, cea mai mare crestere din BET

Actiunile Electrica EL) au inregistrat un avans de 3,16%, in perioada 28 februarie - 7 martie, raportat la euro, reprezentand cel mai bun plasament din cadrul indicilor BET si BET-XT, de la Bursa de Valori Bucuresti.

Black Panther depaseste cel mai important record la box office

Black Panther ar putea fi cel mai relevant film al acestui an, iar incasarile confirma calitatea celui mai nou lung metraj din Universul Cinematografic Marvel. Black Panther este cea mai recenta pelicula din MCU si prima care a fost construita vreodata in jurul unor personaje principale de culoare. Pana la Pantera Neagra, echipa de super [].

Calin Popescu-Tariceanu, cel mai potrivit candidat la presedintie. Cine a facut afirmatia

Vicepremierul Gratiela Gavrilescu, vicepresedinte al ALDE, a afirmat vineri, la Pitesti, ca cel mai potrivit candidat la alegerile prezidentiale din 2019 este Calin Popescu-Tariceanu, care a demonstrat prin.

Bamboo trebuie sa plateasca o suma uriasa statului roman! Procese grele intre cel mai cunoscut club din Romania si institutiile statului

Cel mai cunoscut club din Romania trebuie sa plateasca peste 1. 000 de euro, dar se afla in doua litigii cu instutiile statului. Complexul Cultural Sportiv Studentesc Tei, aflat in subordinea.

UN ROMAN, cel mai mare JEFUITOR DE BANCI din lume! Ar fi fugit cu un avion privat

Un roman a fost numit de britanici cel mai mare jefuitor de banci din lume dupa o frauda uriasa, in urma careia a scos miliarde de euro din bancomate. Alexandru Sovu a creat si a vandut mii de gadget-uri.

ştiri din Auto

ştiri de la Auto Ro

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )