Libnet.ro
UNICEF

12:00

UN ROMAN, cel mai mare JEFUITOR DE BANCI din lume! Ar fi fugit cu un avion privat

B1 B1,
UN ROMAN, cel mai mare JEFUITOR DE BANCI din lume! Ar fi fugit cu un avion privat

Un roman a fost numit de britanici cel mai mare jefuitor de banci din lume dupa o frauda uriasa, in urma careia a scos miliarde de euro din bancomate. Alexandru Sovu a creat si a vandut mii de gadget-uri. continuă pe B1

Raport SIPRI: Statele Unite raman cel mai mare exportator de arme din lume

Statele Unite si-au consolidat pozitia de cel mai mare exportator de arme din lume in ultimii cinci ani, furnizand circa o treime din armele comercializate la nivel global. Asa arata un studiu prezentat luni de Institutul International de Cercetare pentru Pace SIPRI) de la Stockholm.

Raport: Statele Unite raman cel mai mare exportator de arme din lume. Unde au fost livrate cele mai multe arme

Statele Unite si-au consolidat pozitia de cel mai mare exportator de arme din lume in ultimii cinci ani, furnizand circa o treime din armele comercializate la nivel global. Asa arata un studiu prezentat luni de Institutul International de Cercetare pentru Pace SIPRI) de la Stockholm.

Catalin Ivan, reactie dupa Congres: S-a sinucis cel mai mare partid din Romania

Catalin Ivan a mentionat ca nu a urmarit Congresul PSD, dar considera ca s-a sinucis cel mai mare partid din Romania, fiind o zi foarte trista. De asemenea, europarlamentarul social-democrat.

Catalin Ivan: A fost o zi foarte trista - s-a sinucis cel mai mare partid din Romania

Europarlamentarul Catalin Ivan sustine ca nu a urmarit asa-zisul Congres al PSD, dar sambata a fost o zi foarte trista, in care s-a sinucis cel mai mare partid din Romania, adaugand ca s-a ajuns aici.

Catalin Ivan: A fost o zi foarte trista; s-a sinucis cel mai mare partid din Romania

Europarlamentarul Catalin Ivan sustine ca nu a urmarit 039;039;asa-zisul Congres al PSD039;039;, dar sambata a fost o zi foarte trista, in care s-a sinucis cel mai mare partid din Romania, adaugand ca s-a ajuns aici 039;039;din cauza ticalosiei lui.

LOTO, NUMERE LOTO - 11 martie 2018: Cel mai mare report la Joker din istorie

LOTO, NUMERE LOTO - 11 martie 2018: Duminica, 11 martie, Loteria Romana prezinta noi extrageri la Loto 6/49, Noroc, Joker, Loto 5/40 si Super Noroc. LOTO, NUMERE LOTO - 11 martie 2018: La categoria I a jocului Jok.

Alin Buzarin, omagiu pentru cel mai mare portar de fotbal al Romaniei

Stingandu-se la aproape 89 de ani Voinescu, ultimul ramas in viata, intreg CCA-ul anilor 50 e acum printre stele, langa steaua aceea mare, aurie, pe care o purtau pe piept. Unii au avut vieti scurte, un pic.

Cel mai mare studiu de pana acum arata cat de repede se raspandesc stirile false pe retelele sociale si de ce se intampla asta

Ca stirile false se raspandesc mai repede decat cele adevarate se stia, insa rapiditatea cu care fake news-urile ajung la foarte multi oamewni i-a uimit pe cercetatorii de la MIT care au realizat un studiu urias pornind de la peste 130. 000 de stiri care au fost distribuite in ultimii 12 ani pe Twitter. Studiul a mai aratat ca stirile politice false sunt mai virale decat orice alt fel de stire, iar o alta concluzie a fost ca, desi botii contribuie la raspandirea stirilor false, oamenii sunt cei care le fac virale, fiindca le redistribuie des.

Cresteri limitate pe pietele europene

Actiunile de pe pietele europene au urcat ieri, insa avansul a fost limitat dupa ce Banca Centrala Europeana BCE) a decis sa mentina dobanzile la nivelul curent. Titlurile Lloyds Banking Group Plc, cel mai mare creditor ipotecar din Regatul Unit, au urcat cu 0,6%, la 67,63 pence, dupa ce acesta a lansat programul de rascumparare de actiuni in valoare de un miliard de lire sterline 1,39 miliarde de dolari).

Groomingul este cel mai mare pericol pentru copii

Groomingul distruge copiii. Medicii spun ca acestia ar trebui sa se fereasca. Pentru ca, daca copilu.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )