Libnet.ro
UNICEF

10:15

Gigi Becali si-a cumparat un SUV Bentley. Costa un sfert de milion de euro

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Gigi Becali si-a cumparat un SUV Bentley. Costa un sfert de milion de euro

Gigi Becali 61 de ani) este cunoscut pentru faptul ca nu se uita la bani cand vine vorba de masini. Cea mai recventa achizitie din garajul sau este un Bentley Bentayga 2019, care costa aproximativ 250. 000 de euro, scrie Promotor . continuă pe Wall-Street Ro

De ce nu merge Gigi Becali la mare: Pai ce, sunt nebun?

Patronul FCSB, Gigi Becali, si-a cumparat o limuzina de lux si a anuntat ca nu este deloc tentat sa mearga la plaja la mare, acolo unde ar fi ispite la tot pasul. Gigi Becali si-a etalat noul Bentley.

Cum arata masina de lux, in valoare de 250.000 de euro, pe care si-a cumparat-o Gigi Becali

Gigi Becali este cunoscut pentru actele filantropice in sprijinul unor comunitati de sinistrati, asociatii religioase, dar este celebru si pentru extravagantele pe care le face. Cum arata masina de lux pe care si-a cumparat-o Becali Latifundiarul din Pipera este celebru pentru pasiunea pe care o are pentru masinile de lux. De data aceasta, a reusit .

Mirel Radoi a dezvaluit de ce nu mai vorbeste cu Gigi Becali: Suntem nas si fin, dar nu discutam!

Mirel Radoi si Gigi Becali s-au certat pe vremea cand primul era antrenor la Steaua iar de atunci relatiile dintre ei au ramas foarte reci.

Transfer marca inregistrata Gigi Becali: Nici nu stiu cum il cheama

Gigi Becali a anuntat transferul la FCSB al unui atacant polonez despre care nu stie nici macar care este numele acestuia.

Gigi Becali avertisment pentru Bogdan Andone: Nu mai fi plangacios

Bogdan Andone se plange cu fiecare ocazie avuta ca mai are nevoie de jucatori pentru a tine pasul pe toate fronturile la FCSB, insa patronul Gigi Becali ii transmite sa se multumeasca cu ce are in lot la ora actuala.

Mihai Stoica l-a anuntat pe Gigi Becali ca vrea sa DEMISIONEZE de la FCSB: MM e vinovatul numarul 1

Gigi Becalia anuntat marti caMM Stoicaa vrut sa demisioneze de laFCSB, dupa infrangerea suferita la Botosani. Patronul nu a acceptat insa sa se desparta de directorul sportiv al ro.

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1968 seconds )