Libnet.ro
UNICEF

01:05

Asa arata cel mai ieftin VW Golf 8

B1 B1,
Asa arata cel mai ieftin VW Golf 8

Ce primesti pentru 16. 094 euro + TVA 19. 153 euro TVA inclus)? O incursiune in configuratorul best-sellerului german ne releva adevarul: mult gri, putine butoane, dotari din belsug si. trei cilindri. Asa. continuă pe B1

China sfideaza criza: cum va arata cel mai mare stadion din lume FOTO

China e tara in care a fost descoperit pentru prima data noul tip de virus. intre timp, se pare ca a doua economie a lumii a reusit sa treaca peste pandemie si chiar are planuri.

Cele mai bune oferte eMAG, de la cel mai ieftin iPhone la televizoare si laptopuri

EMAG are cateva oferte pe care n-ar trebui sa le treci cu vederea. De la telefoane si televizoare la laptopuri si electrocasnice. Am adunat aici cateva recomandari. Categoria pe care ar trebui.

ITALIA: Deficitul va depasi 10% din PIB, cel mai ridicat nivel din ultimii aproape 30 de ani

Guvernul italian a acceptat vineri sa majoreze deficitul public la cel mai ridicat nivel din ultimii aproape 30 de ani, pentru a finanta redresarea in urma pandemiei de coronavirus COVID-19), transmit Reuters si DPA.

De ce crede Nick Kyrgios ca Novak Djokovic nu este cel mai bun jucator din toate timpurile

Nick Kyrgios este unul dintre personajele aparte ale circuitului ATP, un tip care nu s-a sfiit de-a lungul timpului sa ii critice chiar si pe jucatorii din BIG 3. Australianul a precizat recent ca nu-l uraste pe Novak Djokovic, ca intelege ca oamenii sunt diferiti si ca are un motiv bine intemeiat pentru care nu-l va considera vreodata pe sarb drept cel mai bun din istorie.

Lionel Messi, cel mai bun fotbalist din ultimii 25 de ani, conform revistei FourFourTwo

Argentinianul Lionel Messi, atacantul echipei FC Barcelona, a fost desemnat cel mai bun fotbalist al.

Cel mai tanar pacient mort din cauza coronavirusului in Romania: Un barbat de 26 de ani

Un barbat de 26 de ani din Mures, care suferea de obezitate, este cel mai tanar deces inregistrat in Romania din cauza coronavirusului. Tanarul fusese internat pe 21 aprilie la Spitalul Judetean Mures, unde a murit doua zile mai tarziu. Barbatul este decesul cu numarul 549 inregistrat in tara noastra din cauza virusului.

Ce se intampla cu declaratia pe propria raspundere, din 15 mai. Nelu Tataru, anunt pentru romani

S-a aflat ce se intampla cu declaratia pe propria raspundere, din 15 mai, de cand se relaxeaza restrictiile de lupta impotriva infectiei cu coronavirus. Anuntul a fost facut deMinistrul Sanatatii, Nelu Tataru. Ce se intampla cu declaratia pe propria raspundere, din 15 mai Perspectiva ridicarii primelor restrictii este data de 15 mai. Dar exista niste .

REVIZUIRI IN JOS PENTRU ROMANIA DIN PARTEA INSTITUTE OF INTERNATIONAL FINANCE Contractia economiei noastre - estimata la 5,1%, in 2020

Tara noastra va experimenta un declin al PIB de 5,1% in acest an, arata cel mai recent raport asupra regiunii Europei emergente al Institute of International Finance IIF), institutie ce reprezinta peste 450 de banci, fonduri de investitii si firme financiare globale. Prognoza IIF este in linie cu anticipatiile Fondului Monetar International FMI), care prognozeaza o contractie similara a PIB, de 5%.

STUDIU MEDLIFE: Cel mai probabil populatia nu are imunitate dobandita natural pentru COVID 19

MedLife anunta primele concluzii ale studiului privind imunizarea naturala a populatiei pentru COVID 19, conform unui comunicat remis Redactiei noastre.

Cel mai probabil populatia nu are imunitate dobandita natural pentru COVID - studiu MedLife Compania va procesa peste 500.000 de teste pentru detectarea anticorpilor

MedLife anunta primele concluzii ale studiului privind imunizarea naturala a populatiei pentru COVID 19 si un parteneriat cu Abbott Diagnostics pentru a achizitiona si procesa peste 500. 000 de teste pentru detectarea anticorpilor la COVID 19 pana la finalul anului.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )