Libnet.ro
UNICEF

09:00

Cel mai tanar pacient mort din cauza coronavirusului in Romania: Un barbat de 26 de ani

Hotnews Hotnews,
 Cel mai tanar pacient mort din cauza coronavirusului in Romania: Un barbat de 26 de ani

Un barbat de 26 de ani din Mures, care suferea de obezitate, este cel mai tanar deces inregistrat in Romania din cauza coronavirusului. Tanarul fusese internat pe 21 aprilie la Spitalul Judetean Mures, unde a murit doua zile mai tarziu. Barbatul este decesul cu numarul 549 inregistrat in tara noastra din cauza virusului. continuă pe Hotnews

Un barbat de 26 de ani este cel mai tanar pacient mort din cauza Covid-19 in Romania

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat persoana cea mai tanara, decedata la noi in tara, din cauz.

Primul medic roman mort din cauza coronavirusului: un doctor din Constanta tratat la Institutul Matei Bals

Un medic de la Spitalul Judetean din Constanta, infectat cu coronavirus si internat de cateva zile la Institutul de Boli Infectioase Matei Bals din Capitala, a murit marti, au declarat pentru HotNews. ro surse medicale din cadrul Institutului Matei Bals. Medicul Valeriu Neagoe avea 62 de ani si afectiuni preexistente, au precizat sursele citate. Ministerul Sanatatii a confirmat decesul primului medic roman din cauza coronavirusului, la scurt timp dupa ce informatia a aparut in spatiul public.

COVID-19. Primul medic roman mort din cauza coronavirusului. Un doctor din Constanta, tratat la Institutul Matei Bals din Capitala (VIDEO)

Inca un cadru medical a murit de coronavirus in Romania, miercuri dimineata. Este vorba despre un cunoscut doctor din Constanta, care era internat la Bucuresti, unde fusese diagnosticat cu COVID-19. Asta dupa ce.

O tanara de 30 de ani, fara alte afectiuni cunoscute, a murit din cauza coronavirusului

O tanara de 30 de ani din Mehedinti, fara alte afectiuni cunoscute, a murit din cauza coronavirusului, a anuntat joi Grupul de comunicare strategica. Femeia a murit la domiciliu pe data de 18 aprilie, iar pe 21 aprilie a fost confirmata cu infectie cu coronavirus, au anuntat astazi autoritatile. Este decesul cu numarul 540 inregistrat in Romania din cauza coronavirusului.

DIN CAUZA CORONAVIRUSULUI: Carrefour reduce la jumatate dividendele pentru 2019

Carrefour, cel mai mare retailer din Europa, a anuntat luni ca reduce la jumatate dividendele aferente anului 2019 si ca va organiza adunarea generala a actionarilor prin videoconferinta, din cauza epidemiei de coronavirus.

Primul medic din Romania decedat din cauza coronavirusului. Ce varsta avea barbatul din Constanta

Ministerul Sanatatii confirma decesul unui medic din Constanta, din cauza infectiei cu noul coronavirus. Medicul avea varsta de 62 de ani si a lucrat la Spitalul Judetean Constanta pana in data de 6 aprilie, cand a demisionat. Primul medic din Romania decedat din cauza coronavirusului. Ce varsta avea barbatul din Constanta O zi mai tarziu, .

Cresc creditele neperformante din cauza coronavirusului

Bancile europene se pregateasc pentru cresterea creditelor neperformante din cauza crizei coronaviru.

TRUMP ANUNTA CA VA SUSPENDA TOATA IMIGRATIA iN S.U.A., DIN CAUZA CORONAVIRUSULUI

Femeie de 30 de ani din Mehedinti decedata din cauza coronavirusului

Un alt deces din cauza noului coronavirus s-a inregistrat in judetul Mehedinti. Este vorba de o femeie de 30 de ani, care a fost gasita moarta acasa de membrii familiei, in data de 18 aprilie a. c.

Marea Britanie: peste 800 de decese din cauza coronavirusului in ultimele 24 de ore

Decesele provocate de noul tip de coronavirus au crescut din nou in Regatul Unit, cu 828 de morti in spitale, potrivit unui bilant publicat marti de Ministerul Sanatatii, scrie AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )