Libnet.ro
UNICEF

12:00

Noul Toyota Yaris,s-a lansat in Romania cu preturi incepand cu 13.180 euro cu TVA inclus

Auto Ro Auto Ro,
Noul Toyota Yaris,s-a lansat in Romania cu preturi incepand cu 13.180 euro cu TVA inclus

Toyota, cea mai valoroasa marca auto, anunta lansarea noului model Yaris in Romania, model care vine in intampinarea cumparatorului cu noutati in ceea ce priveste gama de motorizari si nivelul de dotare. continuă pe Auto Ro

Noul Honda Civic s-a lansat oficial in Romania cu preturi incepand cu 18.500 euro cu tva inclus

Cea de-a X-a generatie Honda Civic este prezenta oficial la vanzare in Romania in doua variante de motorizare, supraalimentate, cu cilindree de 1. 0 litri VTEC, capabil de 129 CP si de 1. 5 litri VTEC, ce dezvolta 182 CP, ambele echipate cu tehnologia Earth Dreams; tehnologia Earth Dreams ofera un echilibru intre performanta si eficienta consumului de carburant.

Da-te cu noi mai mult decat un simplu motto Noul website ATVROM lansat de curand in mediul online (P)

Dealer-ul auto ATVROM s-a lansat in mediul online, de data aceasta cu un website de exceptie. Lider in vanzari de motociclete, ATV, UTV, Quad, Scutere, Skijet-uri si nu numai, sub brand-uri recunoscute precum Sea-Doo, Kawasaki, CF Moto, ATV Linhai, Polaris, acesta da lovitura si de data aceasta cu un web design excelent. O data cu lansarea, ATVROM revine si cu promotii, asadar merita sa faci o vizita noului website! .

ştiri din Auto

ştiri de la Auto Ro

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )