Libnet.ro
UNICEF

15:45

Da-te cu noi mai mult decat un simplu motto Noul website ATVROM lansat de curand in mediul online (P)

România Liberă România Liberă,
Da-te cu noi mai mult decat un simplu motto Noul website ATVROM lansat de curand in mediul online (P)

Dealer-ul auto ATVROM s-a lansat in mediul online, de data aceasta cu un website de exceptie. Lider in vanzari de motociclete, ATV, UTV, Quad, Scutere, Skijet-uri si nu numai, sub brand-uri recunoscute precum Sea-Doo, Kawasaki, CF Moto, ATV Linhai, Polaris, acesta da lovitura si de data aceasta cu un web design excelent. O data cu lansarea, ATVROM revine si cu promotii, asadar merita sa faci o vizita noului website! . continuă pe România Liberă

Sprijinul BCE este mai mult decat necesar pentru zona euro

Zona euro are nevoie de sprijinul oferit de politica monetara a Bancii Centrale Europene BCE) in continuare, chiar daca relansarea economica se consolideaza, a declarat azi presedintele BCE, Mario Draghi, transmite Bloomberg.

Cum ne influenteaza politetea viata. De ce persoanele politicoase sunt mai destepte decat cele care nu pun mare pret pe aceasta calitate

Multi dintre noi considera ca politetea este supraestimata, pentru ca au de suferit daca nu intra in nota celor din din jur. Mai multe studii au aratat insa ca politetea ne influenteaza viata practic la toate nivelurile. Astfel, persoanele politicoase sunt mai sanatoase, empatizeaza mai mult cu cei din jurul lor si sunt mai repede acceptate in cercurile sociale.

Dragnea, despre greva de la ROMATSA: Nu stiu care e nemultumirea, au salarii mai mari decat omologii din Marea Britanie

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat marti, la Parlament, referitor la greva angajatilor ROMATSA, ca nu intelege care este nemultumirea acestora, avand in vedere ca au salarii mai mari decat omologii din Marea Britanie. Dragnea a anuntat ca ministrul Transporturilor a dispus un control pentru a vedea daca sunt chestiuni care pot fi imbunatatite.

Dragnea, despre greva de la Romatsa: Au salarii mai mari decat colegii lor din Marea Britanie

Liviu Dragnea s-a intrebat care este motivul grevei de la Romatsa, in conditiile in care angajatii de acolo au, potrivit sefului PSD, salarii mai mari decat omologii lor din Marea Britanie.

Masinile electrice vor costa mai putin decat cele pe benzina

Masinile electrice vor costa mai putin decat cele pe benzina .

Masinile electrice vor costa mai putin decat cele pe benzina. Cum iti cumperi un autoturism electric cu mai putin de 11.000 euro

Masinile electrice vor costa mai putin decat cele pe benzina .

Politic show:Basescu o contrazice pe Merkel;Victor Ponta: Ii urez succes lui Daniel Constantin, cu noul partid;Geoana: E de Cartea Recordurilor ca un ofiter acoperit sa modereze o dezbatere prezidentiala

Nimic mai mult decat o relatie de lucru. Presedintele francez a limitat din start asteptarile. La prima sa intalnire cu Putin ar fi fost vorba de o. Geoana n-a inteles de ce a pierdut alegerile nici dupa 8 ani. Mircea Geoana crede ca vizita nocturna la Vantu si hiuduielile de la Timisoara nu sunt.

Moldova, mai prezenta decat Romania pe piata europeana a vinurilor. Autoritatile de la Bucuresti nu promoveaza productia autohtona |DOCUMENTAR ROMANIA LIBERA

Autoritatile de la Bucuresti nu fac mai nimic pentru promovarea vinurilor pe plan international si nici nu exista date exacte referitoare la piata interna.

Efectele vacantelor asupra psihicului copiilor: de ce experientele unui concediu conteaza mai mult decat o jucarie

Psihologii vorbesc despre efectele vacantei asupra psihicului copiilor. Acestia explica de ce este mai bine sa alegi un concediu in defavoarea unei jucarii educative si cum influenteaza aceasta experienta inteligenta celor mici.

Samsung S8 se vinde de doua ori mai repede decat Samsung S7

Inca de cand s-au lansat, Samsung S8 si Samsung S8+ s-au vandut precum painea calda. Acestea au fost niste terminale extrem de asteptate de catre public, care nu au dezamagit deloc. Conform unor rapoarte aleSamsung, cele doua modele au doborat recordul companiei sud-coreene in ceea ce priveste vanzarile, situandu-se mult peste cuplul S7/S7 Edge. insa [].

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )