Libnet.ro
UNICEF

08:00

Dacia elimina de pe piata mai multe modele de masini. Lista completa a vehiculelor care vor disparea

B1 B1,
Dacia elimina de pe piata mai multe modele de masini. Lista completa a vehiculelor care vor disparea

Strategia producatorului Renault se va schimba in curand, odata cu restructurarea companiei, iar Dacia planuieste sa schimbe complet gama de masini. Printre altele, modelul Logan va disparea de pe mai multe. continuă pe B1

Proteste antirasiale in SUA.Tot mai multe voci condamna discriminarea pozitiva a persoanelor de culoare si daramarea simbolurilor nationale si avertizeaza ca seputea ajunge intr-o alta extrema: vinade a fi alb

Dupa evenimentele din America, apar tot mai multe reactii care condamna discriminarea pozitiva, care a dus nu doar la proteste si lupte de strada, dar chiar si la daramarea statuilor unor simboluri nationale s.

Mai multe grupuri civice anunta ca vor contesta ordonanta de clasare a dosarului 10 august

Mai multe grupuri civice isi exprima indignarea fata de decizia de clasare a dosarului 10 august privind acuzatiile la adresa coordonatorilor interventiei fortelor de ordine si afirma ca vor face toate demersurile legale pentru a contesta ordonanta de clasare, ca netemeinica.

Incendiu de amploare in Iran. Mai multe nave au luat foc intr-un port din Golful Persic (VIDEO)

Incendiu de proportii, miercuri, in Golful Persic. Mai multe nave au luat foc in portul iranian Bushehr, scrie Reuters. Numeroase echipaje de pompieri depun eforturi pentru stingerea focului. Nave in.

Mai multe ONG-uri cer Primariei Capitalei sa mute festivalul de teatru din Parcul Cismigiu: Scenele sunt asezate la doar 10-20 metri de blocuri

Mai multe ONG-uri si grupuri civice cer Primariei Capitalei sa mute in regim de urgenta din Parcul Cismigiu festivalul de teatru in aer liber BUCURESTII LUI CARAGIALE. Cetatenii, o buna parte locuitori ai zonei, acuza ca sunt afectati de zgomot si ca spatiul verde este distrus.

Coronavirus in Brazilia: Carnavalul de la Rio, sub semnul intrebarii, dupa ce mai multe scoli de samba au anuntat ca se vor retrage

Mai multe scoli de samba au decis sa nu mai participe la festivitatile Carnavalului de la Rio in februarie 2021, cu exceptia cazului in care va fi disponibil un vaccin impotriva coronavirusului pana atunci, a anuntat marti un cotidian brazilian, relateaza AFP.

Vitalie Galeru, procurorul care a instrumentat mai multe dosare penale de rezonanta, dat afara din Procuratura

Procurorul Vitalie Galeru, cel care a instrumentat mai multe cauze penale de rezonanta, printre care arestarea ex-premierului Vlad Filat, a fost eliberat din functia de procuror.

Zonele rosii din Romania. Judetul unde s-au inregistrat cele mai multe cazuri noi

Numarul mare de cazuri noi de coronavirus ingrijoreaza autoritatile, dar mai ales pe cei din sistemul sanitar din Romania. Grupul de Comunicare Strategica a dezvaluit unde este cea mai grava situatie din tara pentru moment. Zonele rosii din Romania ingrijoreaza medicii! Romania a inregistrat in ultimele 24 de ore 637 de cazuri noi de COVID-19.

Coronavirus SUA: Comitatul Los Angeles a inregistrat mai multe infectii decat Canada

Comitatul Los Angeles a inregistrat mai multe cazuri de COVID-19 confirmate decat Canada, a anuntat primarul orasului Los Angeles, Eric Garcetti, potrivit Insider.

EXCLUSIV Incendiu in Bucuresti, aproape de Gara de Nord. Mai multe vagoane de tren au luat foc (GALERIE FOTO)

Un incendiu a izbucnit in apropiere deGara de Nord, din Capitala, in seara de 13 iulie. Mai multe vagoane de tren au luat foc. Este vorba despre doua vagoane dezafectate, care au luat foc.

Politia a demarat o ancheta la mai bine de doua saptamani de la inaugurarea unui hotel din Olimp. Mai multe vedete s-ar fi infectat cu noul coronavirus

Politistii din Constanta s-au sesizat, luni, cu privire la petrecerea de inaugurare a unui hotel de lux din statiunea Olimp, care a avut loc la sfarsitul lunii iunie, fara ca participantii sa respecte nicio masura de protectie. Autosesizarea IPJ Constanta vine la mai bine de doua saptamani de la eveniment, pe fondul informatiilor aparute in spatiul public, potrivit carora mai multe vedete s-ar fi imbolnavit de Covid-19.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )