Libnet.ro
UNICEF

17:15

EXCLUSIV Incendiu in Bucuresti, aproape de Gara de Nord. Mai multe vagoane de tren au luat foc (GALERIE FOTO)

B1 B1,
EXCLUSIV Incendiu in Bucuresti, aproape de Gara de Nord. Mai multe vagoane de tren au luat foc (GALERIE FOTO)

Un incendiu a izbucnit in apropiere deGara de Nord, din Capitala, in seara de 13 iulie. Mai multe vagoane de tren au luat foc. Este vorba despre doua vagoane dezafectate, care au luat foc. continuă pe B1

Zeci de perchezitii in Bucuresti si in mai multe judete in doua dosare de evaziune fiscala prin intermediul unor firme fantoma

Politistii Directiei de Investigare a Criminalitatii Economice fac luni dimineata 49 de perchezitii in Bucuresti si in mai multe judete in doua dosare penale ce vizeaza doua grupari infractionale care foloseau firme fantoma pentru achizitii de marfuri, in fiecare dintre dosare prejudiciul este de aproximativ 3 milioane de euro.

Trei judete nu au raportat niciun caz nou de coronavirus. Bucuresti si Arges, cele mai multe imbolnaviri in ultimele 24 de ore Evolutie zilnica pe judete

Doar trei judete din Romania nu au raportat niciun caz nou de infectare cu coronavirus, in vreme ce in Bucuresti numarul zilnic de imbolnaviri in ultimele 24 de ore a trecut de o suta.

Politia a demarat o ancheta la mai bine de doua saptamani de la inaugurarea unui hotel din Olimp. Mai multe vedete s-ar fi infectat cu noul coronavirus

Politistii din Constanta s-au sesizat, luni, cu privire la petrecerea de inaugurare a unui hotel de lux din statiunea Olimp, care a avut loc la sfarsitul lunii iunie, fara ca participantii sa respecte nicio masura de protectie. Autosesizarea IPJ Constanta vine la mai bine de doua saptamani de la eveniment, pe fondul informatiilor aparute in spatiul public, potrivit carora mai multe vedete s-ar fi imbolnavit de Covid-19.

Legea carantinei, blocata in Parlament. PSD a decis in CEx ca este nevoie de mai multe dezbateri asupra actului normativ

Social-democratii au decis, luni, in sedinta ComitetuluiExecutiv al PSD ca este nevoie sa aiba loc mai multe dezbateri asupra legii carantinei si izolarii si, prin urmare, sa nu se dea inca un vot in.

Ce a patit o turista din Alba Iulia dupa ce s-a urcat pe mai multe statui pentru a-si face poze

O tanara din Sibiu a fost amendata de Politia Locala din Alba Iulia, dupa ce a urcat pe mai multe statui din Cetatea Alba Carolina si s-a fotografiat in diferite ipostaze, mai putin decente si civilizate.

Disputa intre Firea si Nicusor Dan: Bine ati revenit in Bucuresti, Dl candidat! Sau, mai corect, bine v-ati trezit! Somn usor in continuare! Nani, nani!

Nicusor Dan, candidatul dreptei la Primaria Capitalei, a cerut administratiei PSD sa ia mai multe masuri pentru limitarea raspandirii Covid-19. in replica, primarul general Gabriela Firea sustine ca a luat inca din martie masurile recomandate de Nicusor Dan. Bine ati revenit in Bucuresti, Dl candidat! Sau, mai corect, bine v-ati trezit! Somn usor in continuare! Nani, nani!!, a scris Firea pe Facebook.

Romanii spun ca vor sa cumpere mai multe produse de la comerciantii locali, in perioada post-izolare - studiu

Macelarii, comerciantii de fructe, legume si branzeturi sunt printre cei care au inregistrat cele mai mari vanzari dupa perioada de izolare si este probabil ca aceasta tendinta sa se mentina si in continuare, conform studiului derulat de un procesator de carduri. 63% dintre romanii care au iesit la cumparaturi in perioada post-izolare declara ca incearca in mod activ sa achizitioneze produse de la comerciantii locali pentru a-i ajuta sa-si readuca activitatea la normal.

Romanii vor sa isi schimbe locul de munca. Peste 40% mai multe aplicari la joburi in luna iunie

Romanii continua sa caute intens un nou loc de munca sau o schimbare a locului de munca actual. Luna iunie a adus, astfel, o noua crestere a numarului de aplicari la job-uri, de peste 40% fata de luna mai si de mai bine de 20% comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut.

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )