Libnet.ro
UNICEF

01:05

Olt: Un baiat de 18 ani fara permis s-a urcat la volan si i-a bagat in spital pe toti pasagerii care l-au insotit (FOTO)

B1 B1,
Olt: Un baiat de 18 ani fara permis s-a urcat la volan si i-a bagat in spital pe toti pasagerii care l-au insotit (FOTO)

Trei tineri au ajuns la spital, joi seara, in urma unui accident petrecut la limita dintre judetele Olt si Dolj. Tanarul de la volan, in varsta de 18 ani, nu avea permis de conducere. El a intrat intr-un pom. continuă pe B1

Un politist de frontiera de la Aeroportul Otopeni este audiat. Ce i-a facut unei fete de 18 ani

Un politist de frontiera este audiat la Politia Pitesti, fiind suspectat ca a santajat o tanara de 18 ani cu divulgarea unor imagini compromitatoare daca nu va intretine relatii sexuale cu el. Surse.

Smaranda, unul dintre simbolurile protestelor Rezist, a murit la doar 18 ani

Smaranda Carare, o tanara din Bucuresti care s-a facut remarcata la protestele Rezist din Piata Victoriei, a murit la doar 18 ani. Ea a devenit cunoscuta in toata tara dupa ce a fost fotografiata cu un caiet in mana pe care a scris Am chiulit pentru acest protest!.

Unul dintre simbolurile protestelor Rezist a murit. Smaranda avea doar 18 ani

Smaranda Carare, o tanara din Bucuresti care s-a facut remarcata la protestele Rezist din Piata Victoriei, a murit la doar 18 ani. Adolescenta a devenit cunoscuta in toata tara datorita unui mesaj afisat.

Cum a fost motivata sentinta tanarului de 18 ani care a accidentat mortal o eleva. Pe unde traversase adolescenta de 17 ani

Magistratii au motivat sentinta data tanarului care a ucis o eleva de 17 ani, intr-un accident rutier petrecut pe Bulevardul 1848, din Hunedoara.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )