Libnet.ro
UNICEF

13:00

Smaranda, unul dintre simbolurile protestelor Rezist, a murit la doar 18 ani

Adevărul Adevărul,
Smaranda, unul dintre simbolurile protestelor Rezist, a murit la doar 18 ani

Smaranda Carare, o tanara din Bucuresti care s-a facut remarcata la protestele Rezist din Piata Victoriei, a murit la doar 18 ani. Ea a devenit cunoscuta in toata tara dupa ce a fost fotografiata cu un caiet in mana pe care a scris Am chiulit pentru acest protest!. continuă pe Adevărul

Unul dintre simbolurile protestelor Rezist a murit. Smaranda avea doar 18 ani

Smaranda Carare, o tanara din Bucuresti care s-a facut remarcata la protestele Rezist din Piata Victoriei, a murit la doar 18 ani. Adolescenta a devenit cunoscuta in toata tara datorita unui mesaj afisat.

Accident dramatic intre doi motociclisti pe autostrada. Unul dintre ei a murit pe loc

Un accidentgrev s-a produs pe A3, la intrarea pe Autostrada dinspre Ploiesti, intre doi motociclisti. in urma impactului, unul dintre motociclisti, in varsta de 30 de ani, a fost declarat.

S-a scufundat unul dintre cele mai mari docuri plutitoare din lume. Singurul portavion rusesc, care era reparat in acel moment, a fost avariat

Unul dintre cele mai mari docuri plutitoare din lume, apartinand Rusiei, s-a scufundat luni noaptea, informeaza Moscow Times. Scufundarea s-a petrecut in conditiile in care docul era folosit pentru.

Romania, lovita de unul dintre cele mai puternice cutremure din ultimii ani

Romania a fost lovita de unul dintre cele mai puternice cutremure din ultimii ani. Un alt cutremur cu magnitudinea 5. 7 a avut loc pe 22 noiembrie 2014.

A murit simbolul protestelor rezist. Smaranda Carare a plecat lasandu-ne la fel de ticalosi, neputinciosi, meschini, indiferenti

Doliu in Romania! Tanara protestatara Smaranda Carare, simbol al manifestatiilor din Piata Victoriei, a murit la nici 18 ani. Fata care a fost fotografiata atunci cu o foaie pe care scria ca a chiulit.

Unul dintre cei mai importanti lideri ai Revolutiei din decembrie 1989 a murit

Liderul miscarii revolutionare din 21 si 22 Decembrie 1989 de la Resita, Nicolae Dumitru Vladulescu, a murit la varsta de 69 de ani, luni dupa-amiaza, la locuinta sa din cartierul resitean Doman. Or.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )