Libnet.ro
UNICEF

18:00

Prima masina zburatoare din lume va fi scoasa la vanzare luna viitoare

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Prima masina zburatoare din lume va fi scoasa la vanzare luna viitoare

Incepand de luna viitoare se pot face precomenzi pentru una dintre primele masini zburatoare din lume, fabricata de Terrafugia, la 9 ani de la primul zbor cu un prototip, scrie ladbible. com . continuă pe Wall-Street Ro

Prima MASINA ZBURATOARE din lume, la vanzare din octombrie! Ce OFERTE ai pentru uluitoarea Terrafugia (FOTO)

Viitorul ne ajunge din urma: pre-vanzarile pentru prima masina zburatoare din lume incep din luna octombrie, a anuntat marti producatorul Terrafugia, potrivit Agerpres. Masina va putea transporta doua.

Tarom lanseaza prima aplicatie mobila din istoria companiei

Compania nationala de transporturi aeriene romane Tarom lanseaza prima aplicatie mobila din istoria companiei, incepand din 27 septembrie, disponibila gratuit pe platforma Google Play .

A avut loc prima nunta gay din familia regala britanica!

Varul reginei Elisabeta a II-a, Lordul Ivar Mountbatten a scris istorie. El este primul membru al familiei regale care s-a casatorit cu o persoana de acelasi sex.

Cum arata cei mai scumpi pantofi din lume. Perechea a fost scoasa la vanzare pentru 17 milioane de dolari VIDEO

O pereche de pantofi din piele, din matase, aur si diamante a fost scoasa la vanzare in Dubai pentru suma de 17 milioane de dolari, un record absolut, potrivit organizatorilor.

Cea mai scumpa pereche de pantofi din lume, vanduta 17 milioane de dolari. Sunt decorati cu aur, matase si sute de diamante (VIDEO)

Cea mai scumpa pereche de pantofi a fost scoasa la vanzare la Dubai, pentru 17 milioane de doalri. Pantofii au fost expusi in hotelul Burj Al Arab din Dubai, iar producatorul, Jada Dubai, spune ca pantofii cu.

Asa arata cea mai scumpa pereche de pantofi din lume! Pretul e colosal

O pereche de pantofi cu toc inalt, decorata cu aur, matase si sute de diamante, in valoare de 17 milioane de dolari a fost expusa spre vanzare intr-un hotel exclusivist din Dubai. Pantofii au fost expusi in.

FOTO. in niciun alt loc din lume nu mai exista asa ceva. Ce se afla in aceasta localitate din Romania

Localitatea Pericei Szilagyperecsen in limba maghiara) este atestata documentar sub numele de Pereznek inca din anul 1205. in ultimii ani, Periceiul este recunoscut in lume mai ales prin faptul ca in.

Tarom lanseaza prima aplicatie mobila din istoria companiei

Transportatorul aerian national Tarom a anuntat astazi lansarea primei aplicatii mobile din istoria companiei, care poate fi descarcata gratuit de pe platforma Google play, pentru a le oferi pasagerilor acces rapid la destinatiile preferate, un istoric al calatoriilor si posibilitatea de a tine legatura directa cu compania.

SOC TOTAL! Prima NUNTA GAY din istoria CASEI REGALE: Toti au ramas INTERZISI cand au vazut... (FOTO)

A fost nevoie de doi pentru ca din momentul in care si-au dezvaluit identitatea sexuala sa faca si nunta! Duminica, varul Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, Lordul Ivar Mountbatten, s-a casatorit cu.

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )