Libnet.ro
UNICEF

18:30

Cea mai vanduta masina electrica din lume se lanseaza in cateva saptamani si in Romania

Hotnews Hotnews,
 Cea mai vanduta masina electrica din lume se lanseaza in cateva saptamani si in Romania

Nissan va lansa in cateva saptamani pe piata locala modelul Leaf care este cea mai vanduta masina electrica din lume, cu 300. 000 de unitati in sapte ani. Renault, colega de alianta a Nissan, a vandut anul trecut 130 de masini electrice in tara, in special modelul ZOE, a spus Hakim Boutehra, directorul comercial al Renault Romania. Nissan a prezentat in toamna anului trecut noua generatie Leaf despre care compania spune ca are o autonomie de 378 km in ciclul de masurare NEDC. continuă pe Hotnews

Loredana a aterizat cu parapanta la Six Senses Zighy Bay: cel mai nonconformist check-in din lume!

Loredana a petrecut o vacanta de neuitat intr-una din cele mai speciale si mai admirate destinatii turistice din lume. Artista a trait o experienta unica, alaturi de fiica ei, Elena, la Six Senses Zighy Bay, cel mai premiat resort eco din Orientul Mijlociu, aflat la doar doua ore de mers cu masina din Dubai, imediat dupa granita cu Oman, pe o plaja retrasa, inconjurata de munti stancosi.

DJ Wanda si Nadia De Luca, pe urmele Angelinei Jolie in Cambodgia, la cel mai mare monument religios din lume

DJ Wanda si Nadia de Luca, prietena si managera ei, continua periplul prin Asia ajungand de aceasta data in Cambodgia, in pitorescul oras Siam Reap, locul care a cucerit-o definitiv pe celebra Angelina Jolie, unde aceasta a filmat Tomb Rider si care a convins-o, in urma cu aproape 16 ani, sa adopte primul copil.

S-a AFLAT! Acesta este CEL MAI TOXIC aliment din LUME! Pentru romani, o DELICATESA...

Un celebru ecologist norvegian a determinat care este cel mai toxic aliment din lume. Potrivit acestuia. Potrivit acestuia, Somonul crescut in conditii artificiale ar putea fi extrem de daunator pentru.

Una dintre cele mai mari competitii de Dota 2 din lume va avea loc la Bucurestii. Echipele participante si valoarea totala a premiilor

The Bucharest Major, organizat de PGL si Imba TV pe 9-11 martie la Sala Polivalenta, va oferi unul dintre cele mai mari premii din istoria evenimentelor sportive din Romania: un milion de dolari.

Manchester United isi pastreaza pozitia de cel mai bogat club de fotbal din lume

Manchester United se mentine pe prima pozitie in clasamentul celor mai bogate cluburi de fotbal din .

Decembrie 2017, cea mai mica rata a somajului inregistrat in luna decembrie a ultimilor 25 de ani

In luna decembrie a anului 2017 rata somajului inregistrat a fost cea mai mica din ultimii 25 de ani, raportat la aceeasi luna, arata o analiza a datelor statistice ale Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

Drumul execrabil spre cea mai bogata comuna din tara. Un tronson gaurit la tot pasul este pasat sistematic intre institutii

O artera tranzitata zilnic de mii de persoane, unde la orele de varf se circula bara la bara, a fost declarata a nimanui de oficialii administratiei iesene. Drumul care face legatura din municipiul Iasi spre comuna Miroslava, considerata cea mai bogata din tara, nu este inventariat de nicio institutie publica.

Cea mai tare colaborare a anului! Maluma si Fuego (VIDEO)

Surpriza de proportii pe piata muzicala. Cea mai recenta colaborare a lui Fuego va rupe topurile. Artistul roman a lansat de curand o piesa cu celebrul Maluma. Cea mai tare.

Cea mai SCUMPA geanta apartine SOTIEI lui Videanu. Cat COSTA aceasta

Mioara Videanu, sotia politicianului Adrian Videanu, are o pasiune pentru hainele scumpe, detinand in prezent cea mai scumpa geanta din Romania. Afacerista si-a achizitionat o rochie in.

CEA MAI MARE firma de constructii, in COLAPS! MII de locuri de munca, iN PERICOL

Peste 19. 000 de locuri de munca in pericol, dupa ce cea mai mare firma de constructii intra in colaps. Guvernul din Marea Britanie incearca sa reduca efectele negative provocate de.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )