Libnet.ro
UNICEF

00:07

Autoritatile pregatesc restrictii de circulatie pe timpul noptii in localitati cu multe infectari

România Liberă România Liberă,
Autoritatile pregatesc restrictii de circulatie pe timpul noptii in localitati cu multe infectari

Secretarul de stat Raed Arafat a anuntat ca se lucreaza la o evaluare privind impactul introducerii . continuă pe România Liberă

Orban: Evaluam daca vom restrictiona libera circulatie pe timpul noptii

Premierul Ludovic Orban a declarat, sambata, ca este in evaluare o eventuala decizie privind restrictionarea circulatiei pe timp de noapte, din cauza pandemiei de SARS-CoV-2, transmite Agerpres. Se face evaluare pentru ca deja sunt localitati importante, printre care si Bucuresti, unde urmarim rezultatele aplicarii masurilor in vigoare, a spus Orban.

Ludovic Orban, despre restrictionarea circulatiei in timpul noptii: Vrem sa vedem efectele din alte tari (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca autoritatile au in vedere posibilitatea introducerii unor restrictii de circulatie in timpul noptii, insa o decizie in acest sens va fi luata dupa ce se va.

ORBAN, DESPRE NOI RESTRICTII: Asteptam sa vedem efectul masurilor pe care le-am luat si efectele din alte tari ale interzicerii circulatiei in timpul noptii

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca deocamdata nu vor fi impuse noi restrictii din cauza epidemiei, autoritatile asteptand sa vada efectul masurilor pe care le-au luat si efectele din alte tari ale interzicerii circulatiei in timpul noptii. Orban a anuntat insa ca vor fi exceptii de la portul mastii in aer liber, relateaza G4media.

Ludovic Orban anunta noi restrictii: Circulatia pe timpul noptii ar putea fi restrictionata

Premierul Ludovic Orban a anuntat, astazi, ca Guvernul ar putea impune noi restrictii, printre care se numara si restrictionarea circulatiei, in anumite orase, pe timpul noptii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )