Libnet.ro
UNICEF

11:30

Ludovic Orban anunta noi restrictii: Circulatia pe timpul noptii ar putea fi restrictionata

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban anunta noi restrictii: Circulatia pe timpul noptii ar putea fi restrictionata

Premierul Ludovic Orban a anuntat, astazi, ca Guvernul ar putea impune noi restrictii, printre care se numara si restrictionarea circulatiei, in anumite orase, pe timpul noptii. continuă pe Antena3

Ludovic Orban anunta o posibila finantare de la UE pentru Institutul Regional de Oncologie Timisoara

Premierul Ludovic Orban a declarat, sambata la Timisoara, referitor la Institutul Regional Oncologic din Timisoara, ca este nevoie de un studiu de fezabilitate si apoi de realizarea documentantiei tehnico-economice. El a mai spus ca ar putea fi pregatita o finantare in cadrul exercitiului financiar multianual, adica pe bugetul Uniunii Europene.

Timisoara, la un pas sa intre in scenariul rosu. Autoritatile anunta noi restrictii dupa ce numarul cazurilor de coronavirus a explodat

Tot mai multe orase mari din Romania sunt pe cale de a intra in scenariul rosu, in conditiile in care numarul cazurilor noi de coronavirus a explodat. in aceasta situatie se afla si Timisoara care se.

ITALIA Regiunea Lombardia a decretat restrictii de circulatie pe timpul noptii

In incercarea de a stopa cresterea numarului cazurilor de Covid-19, incepand de astazi, 22 octombrie, regiunea italiana Lombardia a decretat restrictii de circulatie pe timpul noptii si cere limitarea calatoriilor in intreaga regiune.

Orban: Evaluam daca vom restrictiona libera circulatie pe timpul noptii

Premierul Ludovic Orban a declarat, sambata, ca este in evaluare o eventuala decizie privind restrictionarea circulatiei pe timp de noapte, din cauza pandemiei de SARS-CoV-2, transmite Agerpres. Se face evaluare pentru ca deja sunt localitati importante, printre care si Bucuresti, unde urmarim rezultatele aplicarii masurilor in vigoare, a spus Orban.

Ce se intampla cu circulatia pe timp de noapte. Ludovic Orban a facut anuntul chiar azi

Premierul Ludovic Orban a declarat, sambata, la Arad, ca este in evaluare o eventuala decizie privind restrictionarea circulatiei pe timp de noapte, din cauza pandemiei de COVID-19. Ludovici Orban, anunt ingrijorator: libera circulatie pe timp de noapte ar putea fi restrictionata Ludovic Orban s-a aflat la Arad, sambata, unde a declarat ca se evalueaza posibilitatea .

Orban anunta ca nu vor fi facute numiri in conducerea Romgaz

Premierul Ludovic Orban a declarat azi ca nu va fi facuta nicio numire in Consiliul de Administratie al Romgaz in aceasta saptamana, in conditiile in care pe ordinea de zi a adunarii actionarilor de vineri, 23 octombrie, apare numirea a trei noi membri ai Consiliului de Administratie, relateaza G4media.

Ludovic Orban, despre amanarea alegerilor: Fiecare zi in care acest Parlament isi prelungeste activitatea peste termenul constitutional, este o zi in care Romania este in pericol (VIDEO)

In timpul zilei de joi, 22 octombrie, premierul Ludovic Orban a sustinut o declaratie de presa in timpul careia a fost intrebat si de ce Guvernul nu doreste amanarea alegerilor parlamentare din acest.

Ludovic Orban: Am adoptat foarte multe masuri pentru HoReCa. Din pacate, nu noi suntem de vina ca a aparut aceasta pandemie (VIDEO)

Guvernul a adoptat foarte multe masuri pentru sectorul HoReCa, a subliniat premierul Ludovic Orban, miercuri, cand a primit o intrebare in acest sens. Din pacate, nu noi suntem de vina ca a aparut aceasta.

Ludovic Orban respinge testarea in masa: Nu putem la scara blocului. Cine vrea, o poate face contra-cost

Premierul Ludovic Orban a spus, vineri, la Iasi, ca doreste cresterea capacitatii de testare la 50. 000 de teste pe zi, in contextul in care Romania a depasit, de la jumatatea acestei luni, record dupa record, ajungand la peste 5. 000 de noi infectari cu COVID in ultimele 24 de ore.

Ludovic Orban, angajari si sporuri salariale in plina criza. A adus la Guvern peste 1,200 de bugetari in numai 1 an

In plina pandemie, Executivul condus de Ludovic Orban face angajari pe banda rulanta. De la inceputul Guvernarii sale si pana la sfarsitul lunii trecute, premierul a adus la Secretariatul General al Guvernului peste 1,200 de noi bugetari.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.221 seconds )