Libnet.ro
UNICEF

07:30

Avertizare meteo! Cod galben de ceata in mai multe zone din tara

Antena3 Antena3,
Avertizare meteo! Cod galben de ceata in mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, sambata, o serie de avertizari nowcasting Cod galben de ceata, valabile in zone din Dobrogea si Transilvania. Potrivit meteorologilor, pana la. continuă pe Antena3

Meteorologii avertizeaza! Cod galben de ceata in mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, miercuri, o avertizare nowcasting Cod galben de ceata, valabila in ora urmatoare pe raza judetului Harghita. Potrivit meteorologilor, pana la ora .

Meteorologii avertizeaza! Cod galben de ploi si descarcari electrice in mai multe zone din Romania

Meteorologii au emis, sambata. o avertizare nowcasting Cod galben de ploi si descarcari electrice, valabila in localitati din nord-vestul tarii, pe durata orei urmatoare. Conform Administratiei.

VIDEO Atac armat la o parada militara din Iran: mai multe persoane au fost ucise, iar cel putin 20 au fost ranite

Persoane inarmate au deschis focul in timpul unei parade militare din Iran, in orasul sud-vestic Ahvaz, ucigand mai multe persoane si ranind cel putin 20, conform presei iraniene, relateaza BBC.

FOTO Care este judetul cu cele mai multe biserici si manastiri din tara. Nu este in Bucovina

Multa lume sustine ca cele mai multe biserici si manastiri se afla in nordul tarii, fara sa nominalizeze un judet anume. Adevarul este altul: judetul cu cele mai multe biserici si manastiri se afla in Oltenia.

Statistici oficiale: 40.576 de imobile au fost vndute la nivel national n luna august, cele mai multe n Bucuresti, Ilfov si Timis

576 de imobile au fost vandute, in luna august din acest an, la nivelul intregii tari, numarul caselor, terenurilor si apartamentelor care au facut obiectul contractelor de vanzare-cumparare fiind cu 16. 410 mai mic fata de luna similara a anului trecut, a anuntat vineri Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara. Cele mai multe vanzari de imobile au fost inregistrate, in luna august 2018, in Bucuresti 6. 381, Ilfov 2. 495 si Timis 2. Judetele cu cele mai putine imobile vandute in aceeasi perioada sunt Caras-Severin 290, Gorj 157 si Olt 138.

VIDEO Incident armat in SUA: O femeie a deschis focul intr-un depozit si a ucis mai multe persoane

Mai multe persoane au fost impuscate mortal joi in Perryman, statul Maryland. Autorul atacului, produs intr-un depozit al lantului farmaceutic Rite Aid, este o femeie, relateaza NBC, potrivit Reuters.

Zilele maghiare din judet. Programul festivalului care va avea loc timp de o saptamana in mai multe orase

Zilele maghiare din judetul Hunedoara vor avea loc in perioada 23 - 30 septembrie, in mai multe localitati. Organizatorii ii invita pe localnici la regaluri gastronomice, concerte si spectacole.

Ministrul Transporturilor nu exclude varianta insolventei in cazul CFR Marfa: Luam in calcul mai multe variante

Ministrul Transporturilor, Lucian Sova, nu exclude varianta insolventei in cazul CFR Marfa, companie aflata de ani de zile pe pierderi. Ministrul a declarat intr-un interviu pentru News. ro ca sunt analizate mai multe variante, urmand sa se ia o decizie in urmatoarele saptamani.

Studiu: Robotii vor crea mai multe locuri de munca decat vor distruge

Robotii nu ne vor fura chiar toate joburile, ci vor crea cu 58 de milioane mai multe decat vor distruge in urmatorii patru ani, arata cele mai recente studii World Economic Forum, potrivit Digi 24 .

Informatii noi despre inginerul roman disparut la Istanbul. Din contul sau bancar au fost extrase mai multe sume

Apar informatii noi in legatura inginerul roman disparut in Istanbul. Din contul sau bancar au fost extrase mai multe sume dupa data disparitiei. Salvatore Popescu este dat in urmarire internationala de la inceputul lunii septembrie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2777 seconds )