Libnet.ro
UNICEF

01:05

Meteorologii avertizeaza! Cod galben de ceata in mai multe zone din tara

Antena3 Antena3,
Meteorologii avertizeaza! Cod galben de ceata in mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, miercuri, o avertizare nowcasting Cod galben de ceata, valabila in ora urmatoare pe raza judetului Harghita. Potrivit meteorologilor, pana la ora . continuă pe Antena3

Atentionare meteo! Cod galben de furtuna in mai multe judete

Judetele Ilfov si Giurgiu sunt, duminica dimineata, sub avertizare nowcasting cod galben de ploi, descarcari electrice si grindina. Cantitatile de apa vor depasi local 20 l/mp. Potrivit avertizarii.

Zilele maghiare din judet. Programul festivalului care va avea loc timp de o saptamana in mai multe orase

Zilele maghiare din judetul Hunedoara vor avea loc in perioada 23 - 30 septembrie, in mai multe localitati. Organizatorii ii invita pe localnici la regaluri gastronomice, concerte si spectacole.

Ministrul Transporturilor nu exclude varianta insolventei in cazul CFR Marfa: Luam in calcul mai multe variante

Ministrul Transporturilor, Lucian Sova, nu exclude varianta insolventei in cazul CFR Marfa, companie aflata de ani de zile pe pierderi. Ministrul a declarat intr-un interviu pentru News. ro ca sunt analizate mai multe variante, urmand sa se ia o decizie in urmatoarele saptamani.

Studiu: Robotii vor crea mai multe locuri de munca decat vor distruge

Robotii nu ne vor fura chiar toate joburile, ci vor crea cu 58 de milioane mai multe decat vor distruge in urmatorii patru ani, arata cele mai recente studii World Economic Forum, potrivit Digi 24 .

Informatii noi despre inginerul roman disparut la Istanbul. Din contul sau bancar au fost extrase mai multe sume

Apar informatii noi in legatura inginerul roman disparut in Istanbul. Din contul sau bancar au fost extrase mai multe sume dupa data disparitiei. Salvatore Popescu este dat in urmarire internationala de la inceputul lunii septembrie.

Ancheta la Maternitatea Ploiesti, dupa ce un lift cu mai multe paciente a fost implicat intr-un incident minor

Un lift al maternitatii din Ploiesti a avut un incident marti, in timp ce transporta mai multe paciente de la etajul cinci. Nimeni nu a fost ranit.

Dezastru pentru bucuresteni. De miercuri, traficul va fi restrictionat pe mai multe strazi

Traficul rutier va fi restrictionat pe mai multe artere din Capitala incepand de miercuri, avand in vedere organizarea, in aceasta perioada, a unor evenimente cultural artistice si religioase. *** in.

Scene violente intre mai multe eleve de la un liceu din Comanesti

Bataie crunta intre mai multe eleve, intr-o sala de clasa dintr-un liceu din Comanesti! Initial, doua fete s-au luat la cearta, iar de la injuraturi la incaierare a fost doar un pas. Cele.

Mai multe persoane au fost njunghiate ntr-un oras din Marea Britanie

Mai multe persoane au fost duse la spital fiind iujunghiate dupa o agresiune in masa care a avut loc pe o strada rezidentiala din sud-estul orasului englez Luton, a anuntat politia locala, relateaza agentia Reuters.

Focuri de arma pe strazile din Galati. Un barbat a ajuns la spital cu mai multe plagi impuscate

Un barbat de 31 ani din Galati a ajuns la Spitalul Judetean de Urgenta din localitate cu mai multe plagi impuscate, in urma unui incident armat petrecut vineri noaptea cartierul in Micro 19, in apropierea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )